- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Karnival 2008

Sunday, June 29, 2008

Karnival 2008

Belon Perasmian (dekat ngan KL Tower kan?)
Semalam hari yg memenatkan! Paler sampai skrg Pusing². Badanku Lenguh². But it was really fun! Sgt Besh! Penat pun penat la kan, janji besh! Aku yg penin sbb sekejap aku kat rumah hantu, sekejap nak handle artis² AF nie plak. Ngan blackout satu sekolah, pastu rumah hantu aku plak cam kena rusuhan. Pergh, mati mati...mati la (saper nye trademark la nie mati la nie weh..aku luper). Segalanya berjalan dengan lancar wlpun kekurangan kakitangan guru. Ramai plak pi exam.

Mini Bike Yg Memekak
Aku tingin nak naek mini bike nie. Tp masa tidak mengizinkan. Biler lg nak merasa kan? Nie dah depan mata, nak merempit preng preng preng. Adeh, bz sgt sampai nak makan pun tak dan. Dok menom air je sampai kembong.
Cik Siti Photographer
Disebabkan aku sepatutnye ambek gambo aritu, aku menjempot beberapa rakan dari luar utk menolong aku juge semalam. Cik Siti came all the way from Klang. Wah, semangat lar Cik Siti nie. She is real damn good la. Gambo² yg dier captured cantek belaka. Sesapa yg nak perkhidmatan dier sbg Photographer kawen ke, majlis ke, sila layari
Aku & Riz
Hahahaha. Geram aku ngan mamat nie. Bole plak dier wat peace gak cam tuh. ye lar Riz, layan je la aku yg mereng semalam. Aper² pun, dier mmg sporting. Aku plak yg setengah sempot nak kawal crowd. Hensem kan kan? Hahahaha... Oppss... tp mmg Riz jadi tumpuan kekanak semalam. Tak kira la tua atau muda. Makcik² pun sker dak nie. Apatah lagi lar muda belia remaja cam aku nie kan (remaja lg ke aku nie?)
Ann & Nadia
Nie lg la. Ann dah posing cam artis plak. Miakakaka. Aduh, seb baek Ann datang gak semalam tlg aku. Aritu ko berputih mata sbb aku dah bergambo ngan Nadia. Nie puas la Ann berkepit ngan Nadia semalam.
Nadia naek Kuda. Takot ek ko dik? Sker tol si Riz sakat si Nadia nie.
Thnx to Ann & Siti kerana sudi menjadi penolong ku utk handle group nie. Dierorang lepak kat library utk merehatkan diri. Wah...siap berebut kipas plak. Thnx to Hanim - yg memakai baju pink putih itu kerana memahami keadaan aku yg sgt bz semalam.

Byk lg gambo sebenarnye. Tp tak larat aku nak load la. Kembang kang blog aku nie kang. Sket² dah la. Tp karnival kali nie mmg meriah! Thnx to all yg sudi menjayakan karnival kali ini. Thanx kepada rakan² ku, Siti, Acha (adik Siti), Ann, Mai, Udin, Tuna & Joi kerana sudi datang menjamu selera & mata korang. Pas karnival je, sumer bertandang kat umah aku menonton dvd (kecuali Siti & Acha). Yeh yeh, sumer terbongkang sbb kepanasan! Utk kekawan ku, Aku sayang Korang la k! Korang mmg Besh!


Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , , , ,