Sunday, June 29, 2008

Karnival 2008

Belon Perasmian (dekat ngan KL Tower kan?)
Semalam hari yg memenatkan! Paler sampai skrg Pusing². Badanku Lenguh². But it was really fun! Sgt Besh! Penat pun penat la kan, janji besh! Aku yg penin sbb sekejap aku kat rumah hantu, sekejap nak handle artis² AF nie plak. Ngan blackout satu sekolah, pastu rumah hantu aku plak cam kena rusuhan. Pergh, mati mati...mati la (saper nye trademark la nie mati la nie weh..aku luper). Segalanya berjalan dengan lancar wlpun kekurangan kakitangan guru. Ramai plak pi exam.

Mini Bike Yg Memekak
Aku tingin nak naek mini bike nie. Tp masa tidak mengizinkan. Biler lg nak merasa kan? Nie dah depan mata, nak merempit preng preng preng. Adeh, bz sgt sampai nak makan pun tak dan. Dok menom air je sampai kembong.
Cik Siti Photographer
Disebabkan aku sepatutnye ambek gambo aritu, aku menjempot beberapa rakan dari luar utk menolong aku juge semalam. Cik Siti came all the way from Klang. Wah, semangat lar Cik Siti nie. She is real damn good la. Gambo² yg dier captured cantek belaka. Sesapa yg nak perkhidmatan dier sbg Photographer kawen ke, majlis ke, sila layari
Aku & Riz
Hahahaha. Geram aku ngan mamat nie. Bole plak dier wat peace gak cam tuh. ye lar Riz, layan je la aku yg mereng semalam. Aper² pun, dier mmg sporting. Aku plak yg setengah sempot nak kawal crowd. Hensem kan kan? Hahahaha... Oppss... tp mmg Riz jadi tumpuan kekanak semalam. Tak kira la tua atau muda. Makcik² pun sker dak nie. Apatah lagi lar muda belia remaja cam aku nie kan (remaja lg ke aku nie?)
Ann & Nadia
Nie lg la. Ann dah posing cam artis plak. Miakakaka. Aduh, seb baek Ann datang gak semalam tlg aku. Aritu ko berputih mata sbb aku dah bergambo ngan Nadia. Nie puas la Ann berkepit ngan Nadia semalam.
Nadia naek Kuda. Takot ek ko dik? Sker tol si Riz sakat si Nadia nie.
Thnx to Ann & Siti kerana sudi menjadi penolong ku utk handle group nie. Dierorang lepak kat library utk merehatkan diri. Wah...siap berebut kipas plak. Thnx to Hanim - yg memakai baju pink putih itu kerana memahami keadaan aku yg sgt bz semalam.

Byk lg gambo sebenarnye. Tp tak larat aku nak load la. Kembang kang blog aku nie kang. Sket² dah la. Tp karnival kali nie mmg meriah! Thnx to all yg sudi menjayakan karnival kali ini. Thanx kepada rakan² ku, Siti, Acha (adik Siti), Ann, Mai, Udin, Tuna & Joi kerana sudi datang menjamu selera & mata korang. Pas karnival je, sumer bertandang kat umah aku menonton dvd (kecuali Siti & Acha). Yeh yeh, sumer terbongkang sbb kepanasan! Utk kekawan ku, Aku sayang Korang la k! Korang mmg Besh!


Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

17 comments:

lindosh said...

meriahnya karnival skulah ko neh.. siti kutak pong ade.. huhuh

menteil said...

nak jadi minah rempit ek?
haha

pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

wah.
sgt best la karnival nie.
kalo dekat harusss la i pegi kn.
hoho.

tingin nk msuk ur rumah hantu.
mst gempak~!

Kos Serani said...

Wah...besh nya Reen...maaf ya...X sempat nak pegi, jadual padat sangat hari Sabtu tu...mana keje half day...lepas tu pegi casting dan petang terkejar nak ke Konsert Cornetto...but when I saw all the photo tambah dgn story ko ni...aku rasa terkilan sangat2 X dapat pegi

Heartless Devilish said...

lindosh: mmg meriah giler.. aku jempot siti jadi potogeraper

menteil: aku tak dan lar nak jadi minah rempit...

sharihana: besh sgt2 tau! rugi tak datang

kos: its ok kos.. aku understand keadaan ko yg sentiasa bz...

ArELeEz said...
This comment has been removed by the author.
ArELeEz said...

mata riz tu sexy-mexy kan??? ahaks..

retna said...

huwaaaaa rugi nyer x pegi....
ada nadia eh... alahaii...

lily lotus said...

bestnya budak2 AF tu pun ada skali..suka tgh riz..ada aura u!
anyway take a good rest..u really need it,indeed!

*_*

tinker said...

mesti sgt best kan...
huhu sukenyee die...

.::WaNiE::. said...

mana gambo ko jadi antu:D

Honeylemon said...

wah... reen.. bestnyer...dpt bgmbar ngan riz...

sukak la tgok belon blatar menara kl tue... cantikkkkkkk...

[siti] said...

huhuhu.. bes and enjoy menjoy la ari tuh. thanks la sbb sudi jemput aku dan Lolaku.. huhuhuhu.. and sbb belanje aku n acha kupon pree. hehehehehe.

and many thanks lagi sbb promote aku. huhuhuhu.

ita.itu said...

waaa..aku suka nadia..jelesnye.....best ko ye HD

ann said...

kasik la semua pic... hehehe.. ada yg aku x dpt jerk

hUmmY said...

kembang gile rambot nadia!

hahaha!

Anonymous said...

RIZZZZ, I LAP U!!!