- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Sepetang Bersama Stacy

Saturday, June 14, 2008

Sepetang Bersama Stacy

Petang tadi, aku dijemput oleh Kos untuk bersama-sama berjumpa ngan Stacy. OoO..rasa macam mimpi tau. Aku duduk jap, termenung. Then aku tepon Ann@Temah. Hahaha, minah nie kena keja. So aku pun pegi la naek teksi ke tmpt yg dijanjikan. Seb baek uncle teksi itu sgt terer dan laju. Sampai ke destinasi, aku jumper si TanakWagu @Adrin. Tgu nye tgu, Laura laks sampai. Goyang² kat kusi, Kos & Charm laks sampai. Then....teng teng teng... Stacy & Cherry (kakak Stacy) pun datang! Aduh... mata ku tak berkedip la ko!!!! So comel tau this Stacy. Still demam lg this gal. Stacy signs otogerap kat majalah² yg dibeli. Byk tol peminat yg mintak sign otogerap melalui kiriman nie. So syiok la layan Stacy. Stacy chat² bersama peminatnya sekejap di blognya sambil layan kiterorang borak. Minum², then tak lama kedian, Klubbkidd @ Joe Lee pun sampai. Wah...lg meriah!!!!

Stacy Yg Comel
Jangan lupa vote untuk lagu AKU STACY di Carta Era
Kasut si Gadis Comel
Stacy Layan Chat
Kos Pelok Pinky
Stacy & Kos
Stacy & Aku
Aku kasik Stacy Pinky
Pinky adalah salah sorang anak hosmet pink-
Anak hosmet aku tinggal lg 2.
Stacy Memelok Pinky Sepanjang Masa
(awww.. kiut je kan, aku sgt terharu)
Laura & Stacy
Charm & Stacy
Aku & Stacy
Aku edit nye edit, aku nye muka teros blur, pastu gambo takder backup plak dah, aku dah delete gambo asal! Uwaaaa...

Mekaseh ek Kos sbb ajak aku sekali. Aku biasa la kan, tukang petik gambo tak bertauliah. Bagos gak la Nicky (my camera), bole gak aku petik ko selalu. Sgt sonok la arinie. Smoga Stacy teros berjaya di dalam Industri Muzik dan aku sebagai peminat Stacy, akan teros menyokong & mendoakan kejayaan Stacy! Go Stacy...
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: ,