- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Stacy Chat Wif Fans

Thursday, June 12, 2008

Stacy Chat Wif Fans

Balik keje tadi, Ann bgtau aku yg Stacy mebi on9 chatting dalam kol 10.30mlm ke atas. Aku pun ngan tak makan nye pelbagai, aku tercangok lar depan pc nie kan. Hahahaha. Berdebar la juge, bukannye aper, ye la, aku minat Stacy. Mau juge la merasa camner nak meng-chat ngan Stacy nie. Aku pun ngan sabarnye menunggu dalam ruangan chat dalam blog Stacy yg dibina oleh peminat² setianya. Semangat giler aku tau! Mandi pun kelam kabut. Ramai gak chatters dalam ruangan chat tuh malam tadi, mencecah 100+ orang. Aku tatau lar kot ada bot ke, kapal layar ke, kapal selam ke aper kan...aku tgk je la. Menunggu kehadiran Stacy nie mmg mencabar. Aku gelak geguling baca soklan² yg mereka olah. Segala soklan la ada. Memacam pe'el yg ada. Ngan perangai chatters nye, perangai Moderator nye. Aduhlah... bole pecah otak aku baca ayat² dierorang nie. Anyway, mmg fun tgk gelagat chatters nie. Thnx to mereka² yg sudi membawak laptop utk Stacy meng-chat mlm tadi. Sesapa yg hendak melihat gambo Stacy tgh chat mlm tadi, sila lar layari

Blog Stacy Af6

Ugutan di-banned berkali kali oleh moderator.
Hahahaha. Sakit perot aku baca. Sket jam mao krem geraham aku gelak.

Soalan² yg ditanya.
Lg aku terdekah-dekah.
Sian Stacy yg tgh demam. Terkial kial dier nak menaep.
Korang nie pun...slow sket la menaep!
Aku, Ann & Shoafie ditegor oleh Stacy! Wah..ada bintang² di mata memasing.
AkuStacyAf6 = Stacy!
Agaknye kalo la dierorang nie semalam tgk irc yg maha laju screennye kat certain cenel, mao ramai yg muntah. Lom ngan kaler2 lg. Tp kat irc laen, Aop & Sop ada koser super power. Kick Banned sajer saper yg tak diberkenan tanpa sebarang notis. Or just buh je command, mutekan chatters (ayat² chatters tuh teros tak nampak). Mampos keras la ko kat situ menaep..tp saper pun tak nampak! Sesilap bole stakat orang tak nampak ayat, teros kena BANNED ngan ip ko teros, lgsg ko takbole masok cenel! hahaahaha..baru namanye chatting ngan aman!

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: