Thursday, June 12, 2008

Stacy Chat Wif Fans

Balik keje tadi, Ann bgtau aku yg Stacy mebi on9 chatting dalam kol 10.30mlm ke atas. Aku pun ngan tak makan nye pelbagai, aku tercangok lar depan pc nie kan. Hahahaha. Berdebar la juge, bukannye aper, ye la, aku minat Stacy. Mau juge la merasa camner nak meng-chat ngan Stacy nie. Aku pun ngan sabarnye menunggu dalam ruangan chat dalam blog Stacy yg dibina oleh peminat² setianya. Semangat giler aku tau! Mandi pun kelam kabut. Ramai gak chatters dalam ruangan chat tuh malam tadi, mencecah 100+ orang. Aku tatau lar kot ada bot ke, kapal layar ke, kapal selam ke aper kan...aku tgk je la. Menunggu kehadiran Stacy nie mmg mencabar. Aku gelak geguling baca soklan² yg mereka olah. Segala soklan la ada. Memacam pe'el yg ada. Ngan perangai chatters nye, perangai Moderator nye. Aduhlah... bole pecah otak aku baca ayat² dierorang nie. Anyway, mmg fun tgk gelagat chatters nie. Thnx to mereka² yg sudi membawak laptop utk Stacy meng-chat mlm tadi. Sesapa yg hendak melihat gambo Stacy tgh chat mlm tadi, sila lar layari

Ugutan di-banned berkali kali oleh moderator.
Hahahaha. Sakit perot aku baca. Sket jam mao krem geraham aku gelak.

Soalan² yg ditanya.
Lg aku terdekah-dekah.
Sian Stacy yg tgh demam. Terkial kial dier nak menaep.
Korang nie pun...slow sket la menaep!
Aku, Ann & Shoafie ditegor oleh Stacy! Wah..ada bintang² di mata memasing.
AkuStacyAf6 = Stacy!
Agaknye kalo la dierorang nie semalam tgk irc yg maha laju screennye kat certain cenel, mao ramai yg muntah. Lom ngan kaler2 lg. Tp kat irc laen, Aop & Sop ada koser super power. Kick Banned sajer saper yg tak diberkenan tanpa sebarang notis. Or just buh je command, mutekan chatters (ayat² chatters tuh teros tak nampak). Mampos keras la ko kat situ menaep..tp saper pun tak nampak! Sesilap bole stakat orang tak nampak ayat, teros kena BANNED ngan ip ko teros, lgsg ko takbole masok cenel! hahaahaha..baru namanye chatting ngan aman!

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

18 comments:

shaofie said...

puas gak ati aku....hahahah... aku plak yg first bg comment..hahah... pape pon mmg aku sokong la ko reenn..aku phm sgt la spe yg ko mara tu..hahaha!!

[siti] said...

nk men uno gak!~

.::WaNiE::. said...

wawawawa stacy hi ko yek jeles nih

aa aku tak reti guna irc :D

caner nak print screen tu ajar bleh

Syam said...

wahahah...amat kelakau chatterz2 semua.
mmg berbangga u dpt di hye oleh stacy

Heartless Devilish said...

shaofie: miakakaka...ada orang giler koser...

[siti]: masok lar maen uno..aku je tak reti2 nak maen..

wanie: aku terer men irc nie..11 tahun wor maen irc..muekekeke
ko tekan printscreen je..

syam: syam..tak tgk semalam lg..
cam berperang la..ada yg tanya soklan berulang kali..kalo depan mata...rasa cam mao sepak.. takder lar bangga pun nak chat ngan stacy... but it was really fun masa stacy tegor..ye ar kan..ramai giler dok menaep..

cemut said...

wah kim salam sama stacy hihihi..bes tgk korang chat.mcm2.jd adek angkat pn ade.haha

chacha said...

hahahaha
lawaknye
da la si stacy nye tu tasehat
lg beduyun2 org menaep kat die
siap tny stacy pkai shampoo ape tu xleh bla
:))

matamerah said...

Bayangkan anda berada di tempat Stacy.... wahh wahh wahhh kembang idung. :)) Choww makan Pisang Goreng Cicah sambal kicap (made in Muar)

13may said...

perghhh!!!!

hehhe hehhe

ann said...

hahaha... aku ter sgt cuak melihat perangai mod yg giler koser... semmc jerk... cukup menyakitkan hati...

Honeylemon said...

nyesal la.. aritu stacy balik sabah x smpat jmpa.... huhuhuuuu

Kos Serani said...

WAAHH bertuah nya U Reen dapat chatting dgn Stacy...tapi aku kat belakang Stacy X sempat baca...laju betul...5minit tengok skrin tu aku dah poning keh keh khe

hUmmY said...

hahahaha!

jom aa brentap lwn uno!

:))

stacy kalo masok irc..

kompem 2 menet masok tros kuit!

:))

gadis misteri said...

makk aii rajin nyer ko layan chatting hehehehe... ako tgk pun naik pening.. ehhe

Heartless Devilish said...

cemut: siap tanya pakai shampoo aper..siap ada tanya bole tak jadi gf bf la ..segala soklan ada..aku plak dok gelak geguling..

chacha: aah..stacy tak sehat semalam.. kesian tgk muka dier yg dalam gambo..

matamerah: makan pisang cecah sambal kicap? ada ke orang makan pisang cecah kicap weh? 1st time nie baca..

13may: ya ya ya...

ann: hanya aku, ko & shoafie mengetahui kejadian semalam..

honeylemon: kalo ada peluang nanti..jumper lar...

kos: ko pun penin tgk screen.. aku takder lar penin..tp ye la..tgk je lar...

hummy: miakakaka.. aku pun rasa konpom stacy kuit kalo masok irc nie...

gadis misteri: aku sentiasa rajin melayan chatting..dari dulu sampai skrg... dah 11 tahun aku menchatting!

Along Arman said...

amboi... dasyatnyEr soklan..
suRE stacy pEning nak mElayan dorang..

ita.itu said...

wah sakan ko chat ngan stacy ye..terlebih sudah..hehe

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.