- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Happy Birthday Uglyman

Wednesday, June 11, 2008

Happy Birthday Uglyman

Happy Birthday Uglyman
Today is one of my fwen Birthday. Yg ke braper, aku terpaksa rahsiakan. He is in Hanoi now. Niwey, he is a Malaysian. Kenal dier bole tahan lama, tp biasa la kiterorang berdua nie cam chipsmore, kejap ada kejap takder- kejap kontek-kejap tak kontek. Naper aku nak citer pasal dier arinie? Kohkohkoh~ Coz of him la aku bole ketek² ngan pc aku skrg apdeting blog. Dulu² cpu lama aku selalu kaput. Kalo pc lama aku tuh kaput, aku bole nanges sbb takbole maen game online. Bila pc aku kaput, aku akan call dier. Padahal memula dulu dier takder kaitan pun ngan pc aku. Speaker Edifier aku & soundcard yg aku pakai skrg penah jadi hak milik dier. Nie satu pe'el Uglyman nie, dier sgt gedebance pasal audio, dier akan selalu bertukar, so bila dier taknak, dier akan anto kat aku wlpun yg dier taknak tuh reganye bole tahan (kiranya aku beli 2nd hand la, kasik je braper aku ada). Sejak dier kasik speaker & soundcard tuh la aku sker susahkan idop dier tak kira siang dan malam. Kaput je aku call, dier pun layan, Preng preng preng, dier datang naek moto datang tengok pc aku. Tgh malam pun tgh malam la, janji pc aku dier jengok. Lebey kurang cam ON CALL (kalo dier pree la) gak lar dier nie ngan masalah pc aku (kesah lama ar..pc lama). I got to know him from mIRC, ntah ek, ekceli kiterorang kenal sgt² lama sblom jumper dalam mIRC. Dan muka dier nie aku penah nyampah nak tgk (ala, aku penah dulu wat entry pasal dier). Sgt menyampah tau! Dier nye berlagak masa keje (aku selalu berkunjung ke tmpt keje dier), aduhh, muka ketat siot dier nie. Selepas kenal dalam mIRC, we tot kiterorang takkan jumper lar kan, pasal dier sgt tak sker jumper chatters. Dah namanya Uglyman, malu la kot (malu la sgt). After dier kasik dier nye harta karun dier tuh, baru lar kiterorang nie kerap jumper. Dier nye jumper sker ati dier nak jumper kol braper. Kekadang aku tgh mentido petang pun dier bole pekik² kat bawah umah aku. Bagos ar kan, takyah aku nak mentido lelama. After pc aku yg lama tuh slalu sgt susahkan dier, dier suggest aku tukar cpu baru. Aku pun kata OK. Aku kasik aper yg patut, dier pun gi lar membeli belah kat LowYatt. Sehari gak lar aku takder pc nak ketek². Mlm-nye dier anto cpu baru (cpu skrg yg aku tgh pakai la) yg sumernya siap pasang, drivers je takder. Aku biar dier godek² sendiri, aku mentido. Sgt berterima kasih kat dier krn dier la aku ada cpu yg jarang wat hal skrg. Thank You!!!
Skrg dier kat Hanoi, kalo pc aku wat hal, aku dah takder saper utk refer dah. Aku sgt berhati-hati kalo nak donlod mende². Takot aku ternak virus. Dulu masa pc lama, aku sgt suker ternak virus dan Uglyman akan bebel² pasal virus degil aku tuh. Pot Pet pOt pEt. Tahan je lar tinger, kekadang aku wat bodo je masa dier bebel, aku layan tv. Satu lg yg kiterorang sker buat, kongsi² citer yg didonlod. Dier akan donlod citer laen, dan aku akan donlod citer laen, then tukar la. Jimat sket bandwith nak men-torrent tuh kan. Then tetukar lagu, aku takder lagu pun nak kasik dier, dier je yg selalu kasik lagu- dier byk lagu yg bebaru.
Uglyman is very the 'sweet talker', nie dier kata, bukan aku kata. Hahahaha. Kalo bersembang ngan dier, secara berdepan ke, or chatting, mmg gerenti cair punye la! Sweet talker dier bukan mengayat, tp dier sgt menjaga perkataan dier. Dier tak bercakap kasar ngan women / gals. Most gals maybe akan salah paham ngan cara dier, ye la, Uglyman Jantan Kaberet (nie dier sendiri kasik gelaran itu kat diri dier... JK la). Tak paham gak aku sebenarnya naper orang bole cair ngan ayat² manis dalam duniya maya nie kan. Nie mamat nie sker tol wat ayat 'Jum kawen jum kawen' kat aku. Hahahaha, pagi tadi sms pun dier ajak aku kawen (tergolek aku dari katil). Bole plak tanya aku wedding date kiterorang. Aiya... jgn bocor rahsia lar (miakakakakaka). Aritu sudah janji maaa, tgu u balek Malaysia. I tgu U tak kesah lar braper lama, k? Balik la cepat, I Miss You Wor! (adakah ini pengakuan brani mati? korang pikir sendiri la) *winks* atoi...nak tergolek aku menaep nie-hikhikhik~
Nie gambo dier kat dapo nun di Hanoi. Muka terpaksa diblurkan. Dah kurus dah dier. Sian.

Uglyman In The Kitchen
Beshnye dpat suami pandai masak nie!!!! Harharhar (nie gelak dier)

Blog Uglyman

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , ,