- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Spell-It-Right Challenge

Saturday, June 21, 2008

Spell-It-Right Challenge


Aku Padam La Muka Aku. Aku Tumpang Gelemer je~ Hahaha
Arinie aku pegi Berjaya Times Square seawal jam 8.30pagi. Giler, pepagi lg aku dah pi redah shopping complex. Kedai² pun lom bukak. Aku tgu 'askar²' aku sampai ngan mak pak dierorang. Well, ada Spell-It-Right Challenge anjuran RHB NST. Sian bebudak aku, dapat perkataan pepelik & susah. Mementang la skolah aku sekolah gelemer kan. Time budak aku je, dier terpaksa carik perkataan laen. Argh, aku sgt marah. Nak je aku rasa nak gi tumbuk mamat tuh. Hahahaha. Anyway, dierorang melepasi 1st round. Sumer budak aku masih duduk, ada budak laen terpaksa turun pentas sbb salah spell. Sgt bagos bebudak aku nie. Masok 2nd round tuh yg bebudak aku diperdajeykan. Cis~ Bengang tak abes lg nie. Nanti jgn luper tgk kat tv k? TV 3 ari Sabtu or Ahad, jam 7pm or 7.30pm.

Hadif The Headboy- The Only 1 yg lepas 2nd Round
Faisal - He is good also
Nhanteeser- Well Prepared
Tharoun- Top Student Kat Skolah
Ambek Hadiah & Sijil
Aku rasa aku nie cam bebudak laks, kecik je, bebudak aku lg besar dari aku.

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: ,