Saturday, June 21, 2008

Spell-It-Right Challenge


Aku Padam La Muka Aku. Aku Tumpang Gelemer je~ Hahaha
Arinie aku pegi Berjaya Times Square seawal jam 8.30pagi. Giler, pepagi lg aku dah pi redah shopping complex. Kedai² pun lom bukak. Aku tgu 'askar²' aku sampai ngan mak pak dierorang. Well, ada Spell-It-Right Challenge anjuran RHB NST. Sian bebudak aku, dapat perkataan pepelik & susah. Mementang la skolah aku sekolah gelemer kan. Time budak aku je, dier terpaksa carik perkataan laen. Argh, aku sgt marah. Nak je aku rasa nak gi tumbuk mamat tuh. Hahahaha. Anyway, dierorang melepasi 1st round. Sumer budak aku masih duduk, ada budak laen terpaksa turun pentas sbb salah spell. Sgt bagos bebudak aku nie. Masok 2nd round tuh yg bebudak aku diperdajeykan. Cis~ Bengang tak abes lg nie. Nanti jgn luper tgk kat tv k? TV 3 ari Sabtu or Ahad, jam 7pm or 7.30pm.

Hadif The Headboy- The Only 1 yg lepas 2nd Round
Faisal - He is good also
Nhanteeser- Well Prepared
Tharoun- Top Student Kat Skolah
Ambek Hadiah & Sijil
Aku rasa aku nie cam bebudak laks, kecik je, bebudak aku lg besar dari aku.

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

10 comments:

Kos Serani said...

WAAHH...congrats la pada budak2 tu,,,,dan dgn cikgunya sekali.
P/S: Ada budak yg lagi besar dari cikgunya...caman tu ??? heh heh heh

Back_to_Basic said...

Hai reen, glamor la ko reen ek...len kali bwak la aku p skali...leh tumpg glamor ko...he3...neway,congrats...

LaDySLeepLeSS said...

Hehehehe.... wow... :)

Jentayutiara said...

apa pun tahniah... glamour la ko yer1

ann said...

ok la tuh.. lepas gak 1st round.. pasni kalu ada lg contest.. ko jer jd student.. dah ank murid ko lg busat dr ko kan.. hue3..

Syam said...

memang nmpk anak murid lagi besar dr cikgunya. hehehehe.. tapi reen mmg glamer sbb dpt masuk paper tu. kagum kagum :D



-----------------------------------
syam @ http://aeropama.blogspot.com/

hUmmY said...

gleme ko!

hahaha~

bagoz la ticer ne!

auw~

ArELeEz said...

glemer tuh!!! ; ) nk tumpang populariti sket, bleyyy..???

BaniHassim said...

Nak ikot masuk competition skalik???
BOlehla ticer...
Plis ticer plissss???

Huhu...Pertandingan ni mmg best, time aku dulu takde chance jer..
Kalau tak ader dah jadik champion dah...
BTW, congratz 2 ur pupils..

lily lotus said...

haha..besor2 nya anak murid mu itu! camni bkn cikgu jg student..student jg teacher

*_*