- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Mao Demam?

Wednesday, June 18, 2008

Mao Demam?

Arinie rasa sgt penat. Pinggang rasa cam nak tercabut. Jalan pun lembek je cam sutun. Idong dah srot sret. Paler pusin². Temperature badan turun naek. Kejap panas, kejap sejOk. Mata dah berpasir. Tekak dah perit. Aku mao demam ke sudah demam? Jgn la demam, keje tgh byk nie, takbole mc! Demam pun aku kena gagahkan diri gi keje. Uhuks~ seb baek pc nie depan katil je. Tadi balek keje pun aku sempat tido sekejap. Bangun pas mummy tepon tanya dah dinner ke lom. Kalo orang tua nie tak call, aku rasa mao aku hanyut sampai besok pagi. Aku tgk citer Sinderella jap, then pi makan kat kedai biasa. Aku start bersin achum achum kat kedai tuh. Nak menyuapkan nasi pun tak larat. Makan pun tak abes. Aku dah telan obat, smoga sok pagi aku dah ok.

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: