Wednesday, June 18, 2008

Mao Demam?

Arinie rasa sgt penat. Pinggang rasa cam nak tercabut. Jalan pun lembek je cam sutun. Idong dah srot sret. Paler pusin². Temperature badan turun naek. Kejap panas, kejap sejOk. Mata dah berpasir. Tekak dah perit. Aku mao demam ke sudah demam? Jgn la demam, keje tgh byk nie, takbole mc! Demam pun aku kena gagahkan diri gi keje. Uhuks~ seb baek pc nie depan katil je. Tadi balek keje pun aku sempat tido sekejap. Bangun pas mummy tepon tanya dah dinner ke lom. Kalo orang tua nie tak call, aku rasa mao aku hanyut sampai besok pagi. Aku tgk citer Sinderella jap, then pi makan kat kedai biasa. Aku start bersin achum achum kat kedai tuh. Nak menyuapkan nasi pun tak larat. Makan pun tak abes. Aku dah telan obat, smoga sok pagi aku dah ok.

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

10 comments:

shaofie said...

reen.. aku pon nk dmm laa
adoii..
xtau la nper...

axim said...

musim kot skang Reen....get well soon ok...namoo demam demam lagik..

alvinaLIN said...

take vitamin,drink lots of water,mak obuoh ijan.take care!!

Honeylemon said...

mnum byk2 air suam yer...

take care...

.::WaNiE::. said...

ala siannye

byk2 rehat :)

cepotet said...

get well soon kakak. have enuff rest k? :*

hUmmY said...

ko dmam mende ni reen?

moskel aku!

hihihi~

menom air lebey sket beb!

skang musem!

menteil said...

mc jer la..
jgn paksa2..
xelok..
dengar cakap doktor menteil nie..

Laura Austin said...

Psl share cake dgn Stacy la ni..:P

ita.itu said...

dr pg td aku nak komen..asyik x boleh je..hope ko cpt sembuh ye babe