Thursday, June 05, 2008

U R MY Sunshine

Pasnie Takder Dah Aku Nak Pakai Seatbelt Gini
Aku Kena Eksesais Camnie
Sebab Aku Kena Naek Beskal Pink Gi Keje
Aritu Aku MajOk.
Dia Kata Nak Datang Tp Dier Bole Plak Ter-Mentido

Mlm Td Dier Kata Mao Jumpe...after beberapa bulan tidak ketemu
Aku Pun Cepat² Mandi
Dia-Tiger & Orang Utan-Me (aku kan huduh)
Dier Datang MemujOk..alalalalala..aumm aummm
Comel Kan? Aku Tido Sampai Tghari Lagi Arinie~!!!
Uwarghhh...camner aku nak 'tiun' waktu tido aku nie?

Nie aku dah tak larat nak baca almost every entry arinie pasal kenaekan minyak. So aku pun buat lar citer bergambo. Aku bukan takder rasa ke-efek-an kenaekan minyak nie, wlpun aku takder kete mahupun motosikal, tp aku sbg penumpang setia public transport, tambang mesti naek. Kaput kaput la poket spender aku pasnie. Planning mao beli beskal ajer lar. Larat ke aku nak kayuh beskal tuh? Larat tuh satu hal, brani ke aku nak kayuh beskal gi keje lalu jalan ampang, KLCC? Mesti orang langgar aku. Sket punye jauh plak la tmpt keje aku tuh. Tengah Town plak tuh. lagi mao naek bukit, aiya, mesti bertambah kerempeng aku selepas aku mengamalkan naek beskal gi keje. Kuat betol aku berimaginasi arinie.
Pagi tadi around 3am aku mengalami sakit perot tahap max. Masok angen la (sbb aku bgn pagi tadi dah ok). Tp aku sudah dinner, makan ko-te-yau goreng. Aku ingatkan kena apendiks sbb sakit belah kanan. Geguling gak la aku menahan sampai ke tido. Bermasalah betol perot aku nie. Tuh laaaa...jgn makan asamboi byk sgt! Anyway, thnx utk dier sbb dier tak tido mlm tadi, takot sakit aku melarat, and dier dok tgu aku sms @ call (aku mengharapkan ehsan dari kekawan ketika sakit). Aku pun ingat kalo sakit itu sgt terok, mao ajer pegi ke spetal. Penat juge la aku dengo dier bebel² suh gi check perot kat spetal. Tp adakah sbb aku nebes sampai sakit perot? Hahahaha...aku kan saiko...mmg gitu. (sah Retna gelak geguling dengo ini kesah) Ok la, aku mao memasak arinie. Masak ayam tau. Ye la, minyak sudah naek, rega barang pun naek la kan. So selepas ini, aku akan rajinkan diri memasak di rumah. Cik Reen...ayam masak halia satu! Telor Dada-r satu! Sayur takyah la -aku lupa beli sayur mlm tadi.
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

8 comments:

cemut said...

wah cemut pun nk order la.
tomyam satu..telur dadar..sayur campur.ayam masak kunyit..watermelon susu yerr..kurang manis..kurang harga.

Kos Serani said...

Reen yg pic pertama kat atas tu...tertido lentok ker...atau tercekik kena dera belt????aku call teledera kang.
Make ur self free on sunday...ya ...Map ada kat blog n bring along ur frenz

Jentayutiara said...

aku pun nk order gak... jimat blanja, Reen leh delivry tak?

retna said...

weii wkakakaak ako mmg tgh gelak guling2 bc ayat ko tuh.. muahahaa...

oppsss opsss gelak kena kontrol skrg nnt abg polis tgk x cun, terus kena rejek..

laalaal wei amacam deting mlm td? syiok tak? ehhee

Heartless Devilish said...

cemut: ewah ko..meng-oder je ek..kurang manis kurang harga? hahaha..ader ke camtuh weh?

kosSerani: ye bro..nanti aku tgk camner k...

jentayutiara: korang sumer nak maen order je kan..delivery takder..beskal lom beli..

retna: hahahahaha...gelak ko ek.. aku pun gelak biler pikir ttg ke-nebes-an aku weh..

ArELeEz said...

ayam tuuuuuuuuu...!!!! nak sket, bley?! ;)

ita.itu said...

ko x yah exercise..ko dah slim..hehe..

menteil said...

haha..
aku pon malas nak baca sal minyak..
setiap blog ada..
tak tau nak komen apa dah...

wei..
aku lagi dasat..
arinie aku bgn kul 4 petang..
ades!!!