- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Minggu Yg Bz

Friday, June 20, 2008

Minggu Yg Bz

Ngantuk sgt. Tido camnie pun enak.
Almost every nite aku macam nie. Balek umah, kalo bole aku nak je tido kat dining table kat depan tuh. Nak wat aper² pun rasa sangat tak larat. Ngan demam yg kejap ok kejap tak ok. Batok pun camtu gak. Tp takder lar aku batok terok sgt. Memalam je aku batok masa tgh tido. Gangguan duniya betol kalo batok time tido nie. Nak je aku garu tekak aku ngan garpu. Bangun pun sama je, around 9-10am. Pergh, tak sedar diri tol aku nie. Nak baca blog orang pun takder masa dah, so sok lusa aku marathon baca blog kekawan. Aku senaraikan aper aku buat ek dalam mgu nie.

1. Ekceli arinie ada 'Open Day', mak pak budak datang ambek repot books. Tuh dah selesai satu big event. Pada aku Open Day nie mmg big event, sbb aku kena berinteraksi bersama ibu bapa mengenai perkembangan anak² murid ku. Luckily segala komen aku diterima. Aku mahu melihat anak didik ku berjaya, tidak saja dari segi pelajaran tp juge dari segi segala aspek. Kurang cemerlang & menyerlah dalam akademik tidak apa, tp sahsiah mesti la tip top. Kalo pandai pun tak guna gak kalo perangai OUT. Kang sok lusa jadi perosak negara or penjenayah, tol tak?

2. 2 hari lepas plak, ada pemantauan. Memandangkan bos aku takder, aku sbg s/u plak kena pulun wat keje dier. Aku terima, sampai takder masa nak makan. Aku teman pelawat²/pemantau² nie ronda kawasan. Penat gak lar kan naek turun tangga. Mengangkat segala files dari bilik bos naek tangga. Ar... cam nak tercabut pinggang aku. Selesai sajer sesi pemantauan, sumer rakan sekerja aku gumbira! Hahaha, bengong nye kekawan, aku yg melayan 5 orang pemantau cam nak terkeluar otak aku. See, byk event kat tmpt keje. Selesai juge masalah pemantauan. Mlm plak aku kuar dinner ngan Ann, Koko, Shaofie @ Sopi & Laura. Dierorang nie sakan tol dapat poster yg Stacy dah sign. Anyway, am happy when my fwens r hepi.
Shaofie@Sopi & Ann@Temah
3. Minggu nie aku lom start bertukang. Tp sudah fenin mikir aper nak buat. Bebarang keperluan lom beli. Haiya. Senin la aku beli dan start bertukang.

4. Mlm td plak, sekali lg, perjumpaan mengejot lg bersama Stacy. Sajer jumper². Aku naek kete Laura. Ann plak tak dapat join sbb pegi dating. Sian Ann, takpe Ann, laen kali ko bole jumper Stacy ek. Cam biasa la kan, Stacy chatting ditemani Joe @ KlubbKidd. Sopi, Apan & Naka adalah antara peminat / Stacy's Frens yg bertuah dijemput sekali untuk berjumper Stacy mlm tadi.
Peace from Me



Selingan....teng teng teng.....alangkah bahagianya kalo aku balik umah je kan ada sesorang jejaka di atas katil aku yg cam gambo di bawah? Awwwwwwwww.... feeewwiittt.... dush dush dush....bgn Cik Reen..jgn berangan!!!!! Ne No Ne No Ne No... help help..help me pls.. anyone??

Ini Seorang LELAKI tau. Ooo..sgt daboom! Nyum Nyummm..slurppss..
Wahhh...terlebey sudaaaaa... miakakakaka

p/s: abaikan kemerengan aku yg tgh melanda diri.
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , ,