Sunday, June 08, 2008

1 Ari Lg

Serabut Serabut
Left only 1 day. Huwargghh! Keje² yg patut disiapkan pd waktu cuti sudah selesai. Pagi tadi wlpun tido sejam dua, aku bgn gak ngan rela hatinya gi menunaikan kewajipan kepadaNYA. Pegi gereja ngan paler tgh senget benget (ngantuk tahap babun), melutut pun kekadang tak larat nak bgn, mata aku kedip² (cam citer Mr. Bean).
Terpaksa Aku Terbeliak-kan Mata
Sok dah start keje! Uwaaaaa... malasnye! Rasa cam mao demam. Aniwey, rasa sonok, bole jumper buah ati. Windu sgt kat sumer buah ati. Wlpun markah dierorang tak seberapa cemerlang, aku tetap sayang dierorang. Hehehehe. They r my babies. Sok bole pekik², pegang rotan, wat muka garang! Wahh...windunya nak wat aksi² itu. Cuti 2 Mgu tuh merehatkan peti sore, minda, cukupkan tido² sblom aku akan bz sampai ujung bulan 6. Ada 'event' penting utk dibikin. Mungkin aku akan slow sket apdet blog nie. Tp aku akan tetap baca blog korang ek.
Layan Dengo Lagu
Aku dari semalam layan citer Ghost Whisperer (omputeh) & Only You (Korea). Then aku layan clip², dengo lagu sambil melalak sesorang. UuUh...sgt bahagia. Asyik bahagia je aku nie kan? Am happy with my fwens around me when my pemeli is so far away.
My Bodyguards!
Kiterorang TEMBAK kang!
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

5 comments:

axim said...

hwarrrgghh tomorrow sudah kerja..MALAS NYA AKU..!!!!

wanie said...

hikhikhikss

dah dah ar tu cuti lama tu :P jeles i tau :P

hUmmY said...

tah reen!

ko cuti lame tao!

huh!

weh!

membe ko yg pakai jaket tu name pe?

aku pna slisih ngan de dlu kat bb!

Wiween @ Awin said...

wakakak akak! ensem siot org utan tu.miahahahahha yea yea sok da sekola.welkam to sesi ptg kak! :D

Heartless Devilish said...

axim: sumer orang malas kan kalo nak masok ari isnin....

wanie: ish..tak sabar nak tgu cuti ujung tahun laks nie... sbulan setengah wor cuti...:p

hummy: member aku yg pakai jaket itu lah kokojumbo@along...buah ati si ann@temah

wiween: orang utan je ensem? si mr. bean tak hensem? ya ya ya...sesi petang...bole bgn lmbt! yeahhhh~