- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Mari Makan

Sunday, June 08, 2008

Mari Makan

Arinie gi Makan² - Open House Keamatan Incik KosSerani - seorang blogger juge, and aku kenal dari blog. Kehkehkeh~ Siap print MAP tau! Seb baek lar senang nak carik. Sampai umah Kos, mmg segan giler. Ish, mau je ambek plastik totop paler. Seb baek ada gak yg segan. Sesama melangkah masok ke dalam umah. Chait~ Kos bole kenal plak aku nie. Haiya, baru nak nyamar. Ekceli pi umah Kos nie bersama si Ann@Temah & Koko. Semangat gak lar kan dari tghari, aku siap tak tido petang sbb takot terlajak. Canteknye umah Kos nie. So nice, very the teratur. Aku pun duk kat kusi sebelah tmpt dier susun bebarang perhiasan. Rupanya si Kos nie byk masok majalah, dari diri dier sampai la ke rumah dier. Umah dier penah masok majalah IMPIANA wor! Aku cam biasa la kan, bawak Nicky (my camera), Aku pun tangkap lar gambo². Sekali...tetiber Kos kasik aku 'pisang'. Eh hello, no locah² ok? Ini betol nye pisang. Dier suh aku ambek gambo pisang itu. Haih Kos nie...miakakaka.. macam² ko ye..nie terlebey sudah...
Orkid Dlm Gelas
Pisang Lilin Kos
Sgt cantek ye seni pisang itu. Pisang Lilin!
Makanan Yg Dihidangkan..Nyumm Nyumm
After Makan, Chit Chat
Kami Mao Pulang Sudah... Nite All
Kos & Aku
Apa motif pisang tuh letak tengah²?
Kittens
Kos ingin mencarik tuan baru utk anak² kucing nya ini. Ada sesaper berkenan?

Blog KosSerani


Thanx to Kos kerana sudi menjempot aku ek. Thnx to Ann krn sudi menumpangkan aku. Hahaha. Nanti kiter wat trip laen plak k? Kiter gi kidnap itu kucin Kos. Kos, aku takder nomot phone kamu la. Aparah, nanti email ur number (email ada kat atas tuh belah kanan), kalo sudi la k? Lalalalalala *winks*... korang yg baca jgn pikir memacam...
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , , ,