Sunday, June 08, 2008

Mari Makan

Arinie gi Makan² - Open House Keamatan Incik KosSerani - seorang blogger juge, and aku kenal dari blog. Kehkehkeh~ Siap print MAP tau! Seb baek lar senang nak carik. Sampai umah Kos, mmg segan giler. Ish, mau je ambek plastik totop paler. Seb baek ada gak yg segan. Sesama melangkah masok ke dalam umah. Chait~ Kos bole kenal plak aku nie. Haiya, baru nak nyamar. Ekceli pi umah Kos nie bersama si Ann@Temah & Koko. Semangat gak lar kan dari tghari, aku siap tak tido petang sbb takot terlajak. Canteknye umah Kos nie. So nice, very the teratur. Aku pun duk kat kusi sebelah tmpt dier susun bebarang perhiasan. Rupanya si Kos nie byk masok majalah, dari diri dier sampai la ke rumah dier. Umah dier penah masok majalah IMPIANA wor! Aku cam biasa la kan, bawak Nicky (my camera), Aku pun tangkap lar gambo². Sekali...tetiber Kos kasik aku 'pisang'. Eh hello, no locah² ok? Ini betol nye pisang. Dier suh aku ambek gambo pisang itu. Haih Kos nie...miakakaka.. macam² ko ye..nie terlebey sudah...
Orkid Dlm Gelas
Pisang Lilin Kos
Sgt cantek ye seni pisang itu. Pisang Lilin!
Makanan Yg Dihidangkan..Nyumm Nyumm
After Makan, Chit Chat
Kami Mao Pulang Sudah... Nite All
Kos & Aku
Apa motif pisang tuh letak tengah²?
Kittens
Kos ingin mencarik tuan baru utk anak² kucing nya ini. Ada sesaper berkenan?

Blog KosSerani


Thanx to Kos kerana sudi menjempot aku ek. Thnx to Ann krn sudi menumpangkan aku. Hahaha. Nanti kiter wat trip laen plak k? Kiter gi kidnap itu kucin Kos. Kos, aku takder nomot phone kamu la. Aparah, nanti email ur number (email ada kat atas tuh belah kanan), kalo sudi la k? Lalalalalala *winks*... korang yg baca jgn pikir memacam...
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

13 comments:

menteil said...

wa...
itu pisang agak lucasss...
hehe...

pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

wah.
sgt siok itu makanan.

sgt lapa~
mau makan~
heee.

itu peeshang sgt shantek la.

:-D

.::WaNiE::. said...

wahh pisang itu sgt kiut hihihi

haha dah start keje kan...welcome welcome back

syoknye makan2..

Heartless Devilish said...

menteil: pisang ajer nampak...
makanan tak nampak ke?

sharihana: makanan sedap... pisang cantek? muekekeke

wanie: pisang kiut? muekekeke..
aah..dah start keje..tp shift tghari dah nie...

Kos Serani said...

Wah...Reen...U memang ada bakat jadi photografer la...aku tengok the pic that u ambil bunga orket dlm wine glass tu...very nice, syg aku never appreciate benda tu, baru kuni aku rasa benda tu Shantek.Thanx for coming and 4 the GIFT...very nice n cute.
Candle banana? no komen heh heh heh I guess U all think about it dari segi ARTS keh keh keh.

Thanx 4 highlight BERUK2 aku empat ekor yg nakal tu..ZAHARA,MADDOX ( ilham dari nama anak Brangelina 0, SURI ( anak TomKat ) dan BROOKLYN ( anak BeckhamPosh ).

Syam said...

pisang itu real. tegak berdiri di tengah2 u dan en Kos. kenapa ia tegak berdiri? :P

hUmmY said...

hahahahaha!

motif ko mmg lucah la reen!

:))

ann said...

hakhak.. aku sudah rindu sama kuncen kos... hehe.. bkn ngan tuan nyer tau.. hehe..

besh kan nnt kita pi umah kos lg. kidnap sama beruk2 dia...

ukane said...

huhu.. ai ditinggalkan.. sob sob

Wiween @ Awin said...

waa kak reen.ensem incik kos ni.wahahahha memula tgk ingat pisang betoi laa.cet! :P cantik orkid tu kak.;)

ita.itu said...

haha..lilin pisang tu lawa la..aku suka siot

cepotet said...

pisang tu cantik la. sangat seni. katne nak beli ek?

dalam semua semua ni kan, erni paling suka gambo makanan. uiii.. rasa sangat lapar! :(

chacha said...

argh
bole gestrik kalo tgk entry die neh
*lap2 air lio