Tuesday, July 01, 2008

Sesi Makan

Hoye. Mlm tadi koko banjer kiterorang makan kat Restoran Cerana. Mimpi aper ntah mamat nie pun kiterorang tatau. Atas occasion aper pun tatau. Agaknye dier dapat pojek beso kot. Atau dier dapat duit kepal². Aper² pun smoga koko sentiasa kaya dan murah rezeki. Bole banjer kiterorang selalu. Miakakakaka. Lama gak dah tak menjejakkan kaki ke Restoran Cerana nie. Makanan dier not bad, takder lar sedap sgt pun. Bole makan la. Yg beshnye sbb ada orang nyanyi² je. Nie gambo² sesetengah lauk. Byk gak lauk mlm td. Yg tukang abeskan...AKU!
Kerepok Sayur-Sedap
Air Yg Beraneka Warna
Ann Menyenduk Nasi - Joi Nak Suap Plak
Main Dish- Ikan Siakap Masak Special
(celah mana special pun aku tatau, nampak kecap je)
Tomyam Seafood
Sotong Goyeng TepongKailan Ikan Masin
Kerabu Mangga
Makan Taim -Macam Kebulur Jer Sumer Nie
Ei Ann Nie, Apa Ko Makan Dlm Air Ko Tuh
Ijo Ijo Cam Lumut
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

5 comments:

Misha_mi said...

jeles aku tenguk pelbagai jenis makanan yg ada...

laparla plak!~

ann said...

lepas blk mkn tuh.. aku terus mentido weyy... perut kenyang hati senang... hahaha.. adei yayang aku mimpi apa laaa kan nk banjer mkn

hUmmY said...

weu~

krabu mangge!

ai laikkk!

Kos Serani said...

Nyam...nyam...nyam...sodapnya.Aku suka part nak last tu...U kata semoga KOKO murah rezeki....boleh belanja lagi. Tu la mak aku kata, kalau kita rajin belanja atau jamu kawan...rezeki kita murah dan bertambah...one of the reason..mcm U ni lah...bila dibelanja...doakan org tu murah rezeki, but some of my friends X caya...mereka kata dah belanja kawan selalu...sah2 duit asyik kuar...bukan masok, patut lah mereka selalu short of money...Xde yg wish or pray for them

Honeylemon said...

tomyam.... oh tomyam..... nk carik la pasni.... ada ker sesapa nk belanja nie???? huhuhuuuuu