Wednesday, July 09, 2008

Celebrity Car Wash

Location: SACC Mall Shah Alam
Date: 11/7 (3pm-7pm) & 12/7 (12noon-7pm)
Untuk Keterangan Lanjut, Sila Layari Blog Meen Zuleyka

Copy Paste Dari Blog Meen Zuleyka & Incik Kos

*STACY FC - KOS DAH CONFIRM 10 GENG STACY FRENZ AKAN JOIN...
*OTHERS FC BILA LAGI...SMS TO 013 666 9413 and Meen Zuleyka WILL CALL U.

Sesapa yang tinggal berdekatan ngan Shah Alam Atau yg ada di kawasan Jajahan KL & Selangor, jgn cuci kete dulu k? Korang tgu la Ahad nie, anto ke Shah Alam, bagi aku cuci. Aku jadi tukang cuci kete ke aritu? Ntah la, tgu green light dari Incik Kos. Hahahaha. Lama siot aku tak cuci kete. Masa kecik², salah satu keje wajib di ujung mgu, cuci kete daddy & mummy. Ambek upah. Tp Ahad nie, kalo aku nak cuci, aku tak ambek upah. Aku wat amal jariah ar kiranya. Kasik Sapot la k?

Sejak bila plak aku jadi bz gini kan? Sejak dua menjak nie je la pun. Bukannye aku celebrity ke apa, tp sekadar menjadi kawan kepada Stacy's Frenz Fwens. Memula kenal Incik Kos, then get to know his frens. Tau tau plak, jadi Stacy's Frenz kan, gitu. Makin bertambah padat la schedule harian aku. Semalam balik keje teros kuar jumper Stacy's Frenz Fwens. Kohkohkoh, jumper Stacy yg baru balik dari Gold Coast. Wah, sonok dengo Stacy pot pet pot pet.Memacam dier citer. Jadual dier mmg pack.

Baik Punye Placing Kan Bumper Aku kan? Tumpang Meja Sebelah.

Setelah bertahun tahun aku tak pegang cue, semalam aku bole plak gi layan pool. Mengeletar wor tangan. Nie mao aku gian balek nie. Seb baek la aku dah tak duduk condo. Kalo dulu kat umah lama, tetiap malam la gi club house layan menatang nie. Aduh. Mana je aku nak mengagau menjolok bola. Opsss....

*Nota Kenakalan Kuku KakiKu: Daripada aku cuci kete, baek aku cuci Incik Kos kan? Kasik Overhaul Teros la Incik Kos nie. Miakakaka..larik larik... Sblom Incik Kos Tepok dahi aku.
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

9 comments:

Kos Serani said...

untungnya kamo jumpa Stacy semlm. ok laReen...kalau nak juga basuh keta...aku bukan apa, sian ko nanti basah...kalau aku basah Xpe...aling nampak lembaga bentuk tubuh ku...kala kamo org pompuan basah dgn baju sekali...abis barang2 keh keh keh

Great Teacher BaniHassim said...

patotla jarang nmpak skg...
dah terkena "tempias" stacy nih...

Bz memanjang ek???
Xkisah la reen, janji xjejaskan anak murid ko sudeh...

.::WaNiE::. said...

aiyoh weekend ni ke reen..

aku xdek kat shah alam pulak..duh

Heartless Devilish said...

kosserani: Hehehe...taknak bg aku basah ek? ok la..aku tak kesah kalo kena basoh kete pun...

gtbanihassim: aku bz camner sekali pun... aku tak abaikan profesion aku.. my kids come 1st..dun worry.. kalo aku penat, aku tolak gak ektibiti laen.

wanie: aah..ahad nie..alahai..ko nie.. nak jumper ko..

Syam said...

wow! mmg ada gaya pemain snooker professional. jrg tgk perempaun pandai main pool.


cheers,

syam @ http://aeropama.com

lily lotus said...

uish..baik punya posing! baik2 kang tersalah jolok..hahahaa!

*_*

HaimE said...

Ahhh .. wooo mana you dapat gambar ex- awek aku ni??? tu lah bila orang dah pemes... dia lupa pada ku .. uwahhhh!!! hehehe

HaimE said...

Reen nak cuci kete??? Nanti saya datang Kl .. reen janji ek ?? will wash my car?? free kan ?? hehehe jgn lupa siap basuh bawah kereta sekali ok?? koh koh koh

hUmmY said...

jolok jgn x jolok!

:))