Sunday, July 13, 2008

Cak~


Eheks~ Kelakar plak rasa bila aku wat entry di bawah ngan tajuk 'Dilamar' tuh. Ramai plak wat persepsi memacam. Duh, bukan 'dilamar' sebenarnye. Aku yg 'melamar' tp tatau lar 'lamaran' aku diterima ke tak pun. Lg 2 ari la tinggal utk tau resultnye. Ekceli, aku apply utk away daripada apa yg aku buat skrg. Bukan away sajer², tp dah cukup time aku nak away kot. Rasa cam tak dapat je. Low self Confident tol aku nie tau. Anyway, aku nak kuar bersuka ria ngan kekawan arinie. Aku keje 6 ari smgu. Even Sabtu pun koje, tp koje di rumah la, koje nye tetap sama, mengajar gak. Nanti malam aku apdet lg ek, sure ader citer menarek tertarek daboom.
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

4 comments:

axim said...

HEPI WEEKEND rEEN!!!

Syam said...

huhu.. ko wat suspen la ngan entri dilamar tu. ceit!

cheers,

syam @ http://aeropama.com

Okfind88 said...

waah akak reen..huhu..mm tp tajuknye dilamar..huh..main2 ea..huhu..pape pown..wish the luck k..huhuhu..

Honeylemon said...

eee... suspen jer... tgok si meow-meow pun berhabisan gelak... muahahaa...