Thursday, July 24, 2008

Right Here Waiting

Oceans apart, day after day
And I slowly go insane
I hear your voice, on the line
But it doesn't stop the pain
If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all the times
That I thought we'd last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I cant get near you now
Oh cant you see it baby
You got me going crazy

I wonder how we can survive this romance
But in the end if I'm with you I'll take the chance

Oh can't you see it baby
You got me going crazy

Waiting for you

Jeng Jeng Jeng. Waiting for? Someone? No one? We'll see. Hikhikhik~ Gedik plak aku memalam nie kan? Biasa la, hati ku dari semalam ada bunga api meletop. Di dlm aku tgh hangen, someone ym-ing me, and told me abt 'something'. OoOoops. Aku Hepi sgt wokey! Sgt² hepi. Very the hepi. Tak sabarnye nak tgu mgu depan. Selalu betol ada surprise nie kan. Jadi tak jadi tatau la, but what for sure is...i'm right here waiting for you by the tepi tingkap. Nak wat majlis mesyuarat tingkap pun mata ku kedip² mengantuk. Pagi tadi kena kenalkan diri, orang tanya aku dah kawen ke lom, aku bole plak jawab secara spontan "I'm Single But Not Looking". Betol ke aku nie tak mencarik? Carik gak, tp tak jumper, so malas lar nak carik dah. Biar je la. Miakakakaka...giler mengader ayat aku tuh~ (aku tido ngan penoh senyuman...)
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

12 comments:

okfind88 said...

wah..siap jeng jeng jeng ag tuh..mm waiting pe akak??tunggu sy ke??hiks..larik...mm dilamar lg ke??mm
akak ni..sukew sukiey wat suprise taw...huhu..wah.im single but not looking???m xjmpe ke??mmm menggoda tuh ayat akak....hiks.

okfind88 said...

wah.salah taip..bkn menggoda..tp mengader.hiks..

Heartless Devilish said...

okf: hahaha..ada ar..mana bole bgtau kan... well...aku mmg tak mencarik la wat masa skrg...tgh tak bernapsu.. mood takder ar...tetiber je mood nak mengorat tuh ilang...

okfind88 said...

wah..rahsia....mmmm...akak kne pinang kot kali ni??mm xpe2...kite tgu dan lihat nnti....wah...mm xpe..perjlanan ini masih jauh lg...pape pown.wish u the luck k..

retna said...

Im SIngle but not looking..

wah wah bagus gak quote nih..
hhahahha ako nak cilok arrr... :p

ehem ehemm waiting org jauh ker??? :p

Wiween @ Awin said...

ehem ehem kak reen ku ini hepi semcm nampak..agagagga :p nanti stori mori okeh! ahaks..! :p tp lagu ni mmg mautnye besh! ;)

ita.itu said...

hd wah apa tuh..x sabo nak tau..ada jodoh harus ko kawin ok..hehe

Misha_mi said...

ahaha..ada ar..mana bole bgtau kan... well...aku mmg tak mencarik la wat masa skrg...tgh tak bernapsu.. mood takder ar...tetiber je mood nak mengorat tuh ilang...

<<- ayat ni yg aku tkbleh blah ni..btol ke tk bernafsu? btol ke tkde mood? btol ke mood nak mengorat tu ilang? hek hek hek..

*me nak carikan reen sorang model lelaki yg pakai gstring dan bun***nye mantap! nk tenguk ada nafsu ke tkde dah..

:P~

Mr_Aries said...

hehehe.. tgh meroyan ek? =))

Great G.U.R.U BaniHassim said...

dakreen ni semakin angau sengau je 2-3menjak nih..

Lantak!

cemut said...

hihi tido ngan penuh senyoman ade mimpi bes2 tak..kih3..hati ngah berbunga yer kakak.......
/me siram hati kakak.

lindosh said...

lagu peberet aku tu beb