- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Right Here Waiting

Thursday, July 24, 2008

Right Here Waiting

Oceans apart, day after day
And I slowly go insane
I hear your voice, on the line
But it doesn't stop the pain
If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all the times
That I thought we'd last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I cant get near you now
Oh cant you see it baby
You got me going crazy

I wonder how we can survive this romance
But in the end if I'm with you I'll take the chance

Oh can't you see it baby
You got me going crazy

Waiting for you

Jeng Jeng Jeng. Waiting for? Someone? No one? We'll see. Hikhikhik~ Gedik plak aku memalam nie kan? Biasa la, hati ku dari semalam ada bunga api meletop. Di dlm aku tgh hangen, someone ym-ing me, and told me abt 'something'. OoOoops. Aku Hepi sgt wokey! Sgt² hepi. Very the hepi. Tak sabarnye nak tgu mgu depan. Selalu betol ada surprise nie kan. Jadi tak jadi tatau la, but what for sure is...i'm right here waiting for you by the tepi tingkap. Nak wat majlis mesyuarat tingkap pun mata ku kedip² mengantuk. Pagi tadi kena kenalkan diri, orang tanya aku dah kawen ke lom, aku bole plak jawab secara spontan "I'm Single But Not Looking". Betol ke aku nie tak mencarik? Carik gak, tp tak jumper, so malas lar nak carik dah. Biar je la. Miakakakaka...giler mengader ayat aku tuh~ (aku tido ngan penoh senyuman...)
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , ,