- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Tumpang Gelemer

Tuesday, July 22, 2008

Tumpang Gelemer

Giler nye tajuk kan kan? Miakakaka... bengong tol. Semalam aku panas ati...arinie aku dah ok. Biasa la kan, sekejap je aku naek hangen. Selepas aku tgk ulangan melodi dalam tv3.com.my tadi, aku gelak je. Bagos gak tv3.com.my nie, bole aku capture gambo aku nie kan. Maklum la, aku interprem dalam MELODI ahad lepas. Jgn tak caya..... hahahahahaha..tgk tuh.. lambang TV3 lg tau....aku tgh cuci kete la.... termasok laks dalam tv 3...
Aku Berbaju Merah- Ber-key Merah
Merah Merah

Aku Yg Memakai Boot Getah Phua Chu Kang Versi Itam

Aku bukan giler interprem. Tp orang yg interpremkan aku. Aku kan tgh beramal tuh. Bak kata Nieyl nie, nak kasik duit segedabak tak mampu. So apa salahnya sumbang ajer tenaga kecil ku ini, membasoh kete. Ekceli ada satu scene masa dierorang tgh interbiu Irma , aku dok lalu lalang kat blakang. Mana la aku nak tau, dierorang tgh record utk melodi. Choy..kalo aku tau..harus aku larik nyorok celah pokok! Miakakakaka....
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: