Tuesday, July 22, 2008

Tumpang Gelemer

Giler nye tajuk kan kan? Miakakaka... bengong tol. Semalam aku panas ati...arinie aku dah ok. Biasa la kan, sekejap je aku naek hangen. Selepas aku tgk ulangan melodi dalam tv3.com.my tadi, aku gelak je. Bagos gak tv3.com.my nie, bole aku capture gambo aku nie kan. Maklum la, aku interprem dalam MELODI ahad lepas. Jgn tak caya..... hahahahahaha..tgk tuh.. lambang TV3 lg tau....aku tgh cuci kete la.... termasok laks dalam tv 3...
Aku Berbaju Merah- Ber-key Merah
Merah Merah

Aku Yg Memakai Boot Getah Phua Chu Kang Versi Itam

Aku bukan giler interprem. Tp orang yg interpremkan aku. Aku kan tgh beramal tuh. Bak kata Nieyl nie, nak kasik duit segedabak tak mampu. So apa salahnya sumbang ajer tenaga kecil ku ini, membasoh kete. Ekceli ada satu scene masa dierorang tgh interbiu Irma , aku dok lalu lalang kat blakang. Mana la aku nak tau, dierorang tgh record utk melodi. Choy..kalo aku tau..harus aku larik nyorok celah pokok! Miakakakaka....
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

16 comments:

13may said...

huiii...glemer la kamu :D

Along Arman said...

amboi.. masuk mElodi..
glEmEr la kamu..
huhuhu..

ann said...

weyy... gambo aku ko x nak capture lak.. hahaha.. ada gambo aku tuh capture laa.. hahahaha... leh sama2 interprem wey.! haks!

.::WaNiE::. said...

wawawawa reen kuar tv..bangga seh :P

lily lotus said...

phewwittt sket..hikss :P

cemut said...

hahahah isk xpasan la plak kakak time tu...nak usha alikkk la melodi tuu

Honeylemon said...

wah bestnyer msuk melodi.... tahniah....smpat pulak disnap tue....hehehehe :)

pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

wah wah.
glemer2.
hikhik.

:-P

retna said...

laaa awat ako x pasan melodi ada muka ko nih?? iskk... erkk ada ulangan tak weii??

AKo nak tgk gak ko yg glamer itu.. hehehe muahahha...

lindosh said...

glemer aaa ko ahahha.. pasni bleh jadik artiss plakk

Ummi said...

huiyooo...
glemer gitu akak kan. pakai baju merah lagikkk

Kos Serani said...

Wahh...Reen...ini Terlebey suda kata Stacy...bukan cikgu Reen lagi, dah jadi Cikgu Pemes heh heh heh

Misha_mi said...

wah wah wah...
masuk tv tk bitau aku pon..
ngeh²!~
niway.. study smart and hard tau!

Great G.U.R.U BaniHassim said...

aloloh...glemer ke REEN skg???
Ok-Ok laa...Huhu...

Koxpyh masuk tv pun org tau ko glemer...
siap capture segala nih...Huuhuh...

Kalauxkite sendiri msuk bakul kosong itu, siape lah yg nk angkat kalau bukan kite sendiri kan REEN..

Hehehe..Peace!

LaDySLeepLeSS said...

Hehehehe dah lama tak tgk melodi.. tatau citer artis nih
heheheheh...

hUmmY said...

hahahaha!

gleme smenet nyah~