- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Entry Tanpa Tajuk

Tuesday, July 22, 2008

Entry Tanpa Tajuk

Khas Utk ANON itu
Semalam sblom tido, aku seperti biasa chat kat satu tempat nie. Selalunya aku sker menyakat orang. Takder pun aku rasa marah ke aper kalo orang kata aku nie kurang ajar or orang suh jaga bahasa aku. But last nite, masa aku tgh gegurau ngan kekawan chat kat situ, terkuar gak lar few words yg aku tak rasa pun celah mana 'kurang ajar' nye. Aper yg kurang ajarnye sgt kalo aku kata aku nie bukan LESBIAN? Dah tentu la aku sound gitu kalo ada PENGKID yg ngorat aku, kalo chatter tuh kata dier pengkid dan kalo hakikatnya dier mmg pengkid. Giler ko, I'M STRAIGHT la okeh? Secara guraunye aku pun kata 'nanti wogol kang'. Wogol? Tuh pun aku dah tapis ejaan tuh. Tuh lom lg aku juge direct nye ejaan. And as tetiber, someone yg tidak berdaftar nicknya, sound aku suh aku jaga bahasa aku. WTF~ Udah la ko tuh nick tak berdaftar. Pastu nak sound² aku gitu, woi, ANON (Anonymous @ Unknown) kalo ko brani, sound la aku ngan nick asal ko or pakai la nama betol. Awat? Takder TEL*R? Kalo ANON itu sorang gal, DAH TAKDER &*$%*()@ ke? Aku benci orang yg perangai cam ()@#$%^& nie. Nak attack, attack dedepan la. Kalo tak sker aku, cakap face to face ngan aku. Geram tol aku. Teros aku totop pc, aku tido lagi bagos drpd melayan chatter yg kekunun rasanye dirinya bagos, tp menaep tak pakai akal. Akal kat lutut ka? Agaknye pas nie malas dah aku nak chat kat situ, ramai sgt orang yg menaep cam orang meroyan (termasok la aku nie). Hahahahahaha...balek ke pangkal jalan la Cik Reen. Chat lar kat tmpt asal ko meng-chat tuh weh. Kpd chatters yg chat kat 'situ', pepaham je la ek. Maapkan aku kalo bahser aku nie kasar. Daaaaaaaaaaaaaaaaa
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: