Tuesday, July 22, 2008

Entry Tanpa Tajuk

Khas Utk ANON itu
Semalam sblom tido, aku seperti biasa chat kat satu tempat nie. Selalunya aku sker menyakat orang. Takder pun aku rasa marah ke aper kalo orang kata aku nie kurang ajar or orang suh jaga bahasa aku. But last nite, masa aku tgh gegurau ngan kekawan chat kat situ, terkuar gak lar few words yg aku tak rasa pun celah mana 'kurang ajar' nye. Aper yg kurang ajarnye sgt kalo aku kata aku nie bukan LESBIAN? Dah tentu la aku sound gitu kalo ada PENGKID yg ngorat aku, kalo chatter tuh kata dier pengkid dan kalo hakikatnya dier mmg pengkid. Giler ko, I'M STRAIGHT la okeh? Secara guraunye aku pun kata 'nanti wogol kang'. Wogol? Tuh pun aku dah tapis ejaan tuh. Tuh lom lg aku juge direct nye ejaan. And as tetiber, someone yg tidak berdaftar nicknya, sound aku suh aku jaga bahasa aku. WTF~ Udah la ko tuh nick tak berdaftar. Pastu nak sound² aku gitu, woi, ANON (Anonymous @ Unknown) kalo ko brani, sound la aku ngan nick asal ko or pakai la nama betol. Awat? Takder TEL*R? Kalo ANON itu sorang gal, DAH TAKDER &*$%*()@ ke? Aku benci orang yg perangai cam ()@#$%^& nie. Nak attack, attack dedepan la. Kalo tak sker aku, cakap face to face ngan aku. Geram tol aku. Teros aku totop pc, aku tido lagi bagos drpd melayan chatter yg kekunun rasanye dirinya bagos, tp menaep tak pakai akal. Akal kat lutut ka? Agaknye pas nie malas dah aku nak chat kat situ, ramai sgt orang yg menaep cam orang meroyan (termasok la aku nie). Hahahahahaha...balek ke pangkal jalan la Cik Reen. Chat lar kat tmpt asal ko meng-chat tuh weh. Kpd chatters yg chat kat 'situ', pepaham je la ek. Maapkan aku kalo bahser aku nie kasar. Daaaaaaaaaaaaaaaaa
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

12 comments:

.::WaNiE::. said...

wawawaa..ada pengkid nak ngurat ko? giles :D

Misha_mi said...

wah wah.. pedasnye!~
sapakah yg kureng kehajaran itu?
hek hek hek!~

Honeylemon said...

sabar reen... sabarrrr..
jgn dilayan org cmtu....
kalu dilayan nnt makin menjadi.... hehehe...

Laura Austin said...

sabar la, reen...

Okfind88 said...

akak..leks k..org tuh..nampak sgt kureng hajar..da ler anon...kann2??akak sabr rr ek..

cemut said...

wah marah betoi.
tp cemut pun mmg anti abes ngan chates2 kuang ajo ni..

Kos Serani said...

REEN...sapa org tu? next time suruh org kita BANN org tu atau ambil IP no. nya ya...kalau jumpa, aku sepak org tu

ann said...

woOooo woooOo.. apa sudah jadik weh!! apa kes?? asal ko x ban jerk??

lily lotus said...

uhuksss..ape kes meroyan kat org lainkan..ada masalah identiti kot yg sound reen tu *_*

13may said...

errr...aku la ANON tuh... :D

tadak laa...gurau ajer...kang ko attack blog aku plak...hhhe ehhhe

rileks Reen...mesti ko dah lega kan sebab dah luah kat sini...

*senyum senyum*

ps: pandai tak aku pujuk ko??? hehhe

lindosh said...

haha aku suka beb gambo fuck tu. sempoi jee

hUmmY said...

hahahaha!

glabah anjing nak sound2!

benci je aku!

kalo sound mende yg mmg patot sound tape gak!