- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Lama & Baru

Saturday, July 05, 2008

Lama & Baru

Munim ppl! Smlm aku tido awal, pas aku makan obat batok teros aku jatuh terkulai layu di atas tilam dan di depan tv semasa menonton citer Hellboy kat TV3. Batok aku makin la kritikal. So, akibat aku dah tido awal, aku pun bgn awal la arinie. Aku rasa aku semakin sehat, mungkin la kot.
Kesah 1: Aku campak baju dalam mesin, kemas umah sementara tgu Adam (anak murid la). Tengah aku bersantai kat sofa, tetiber aku nampak cam ada tangan kat balkoni aku. Aik, aper ke hey plak budak sebelah umah nie? Roper²nye dier nak capai klip baju aku. Kureng asam nye jiran. Padan la klip baju aku selalu berkurangan. Mementang lar balkoni kiterorang dekat, sker² dier je nak capai klip baju aku. Aku tgk je. Nak tergelak pun ada, bengang pun ada. Nak ajer aku pekik, tp alahai, setakat klip baju, apa la sangat kan? Tp wlpun takat klip baju, tak elok kan mencurik kan? Nie mencurik ke pinjam? Aku anggap la dier pinjam klip baju aku tuh. Aku tau budak tuh tgh sidai baju.
Grill Itam Rumah Aku- Grill Cekelat Rumah Sebelah

Kesah 2: Kalo hangpa perasan, nick aku kat dalam blog is alissara78. Mmg dah lama aku pakai alissara78 nie. Ekceli dari tahun 90an lagi. Akhir² 90an la. Kedian, aku ilang lenyap dari dunia maya. Tahun 2002 aku buat come back. Ewah, cam artis kan? Dan mende pertama aku buat masa itu ialah daftar nick aku kat irc webnet. Ihiks, arinie masok 6 tahun dah nick aku tuh! Hepi Besday A|is^SaRa78 (besday nick aku la..besday aku lama lg). Aku sayang betol nick aku nie tau. 6 Tahun wor. Giler ko, kalo 'drop' nick aku nie, mao tak meroyan aku. Penat tau jaga!
Jam 1.30tengahari nanti, genap la 6 tahun nick aku nie.

Kasutku Berwarna Hitam- Baru Balek Dari Bendang

Nampak kasut ku itu?? Aku pijak² yg orang yg wat aku marah kasik selet sekali lumpur segala kat muka ko..baru ko tau! Mana laks Incik Kos nie, Incik Kos... Incik Kos... tlg selamatkan saya yg tengah marah ini!

Nota Kemarahan Kuku KakiKu: Naper ek tetiber aku marah? Ada la tuh...kenot tell!
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , , ,