Tuesday, July 08, 2008

The 'Fwen'

Apa nama itu Besi Putih?

Mgu lepas kan ada 'kawan' aku yg datang melawat aku kan, ini la kete dier. Eheks. Sempat lg tuh gi godek kete dier kat workshop bawah umah aku. Memacam la dier buat ngan kete baru dier nie, buatan Malaysia. I think ar this mamat ar, sker barangan buatan Malaysia kot. Bagos kan? Sedangkan kiter yg Malaysians nie pun lom tentu nak beli barangan buatan negara sendiri. Dier buat memacam kat kete dier agar kete dier bole berlari kencang macam kuda. 'Kuda Besi Ku Gagah Berlari' gitu! Braper speed dier larik masa dier balek ke SG pun aku tatau. Nanti dier nak tukar rim plak, pastu nak tinted.

Apa Motif?

Hahahaha. Mesti dier dok pikir mana nak bawak kuda besi dier nie berlari skrg. Takat kat SG tuh celah mana je u nak bawak larik? Kot Mesia nie ye la, jalannye sumer pepanjang (highway la yg dari utara ke selatan, kan panjang tuh). Argh, windu plak tuan kete nie. (toink toink toink) Jgn lelebey Cik Reen, 'perasaan' itu membahayakan kesihatan.

Ada sesapa yg tau kat mana yg jual RIM yg reganye murah sket dari pasaran yg ada kat dalam KL nie??? RIM 17 wokey!
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

10 comments:

Wiween @ Awin said...

ehem..awin dilawat sedara dr singapore aritu..ni kak reen lak.agagagga siapakah gerangan.alalallalalala :P *sakat*

ukane said...

huhu.. seperti ku kenal tuan punya kereta ini.. muhahahahahah... tgk keter jer dah tahu saper empunya nya.. tere tak ? hahahahahahaha

Anonymous said...

tanya je ma'mi. kan senang. byk supplier.huhuhuhu

Anonymous said...

jgn lupa tanya tau
dia mesti taunye

axim said...

nak jugak beli rim murah!!!!

menteil said...

dia gi mesia je kot naik kete nie.. hehe..

usha on9 kat mudah.com.my

qibs said...

tanda question mark tu reen adalah Front Strut Bars, untuk stable kan body kereta ketika pemanduan membelok, dia kasi ikat body...emm nak cari rim 17 sampai 22 boleh gi klang kat kedai papan@ jalan kapar.. bawah 2 ribu bleh dapat lawa-2 punya..kedai papan nie dulu papan betul skang dah pindah ke bangunan 3 tingkat ..jadi kedai batu..orang klang dan lain-2 tau kedai papan nie famous pasal harga dia jauh murah dari lain-2 kedai..

.::WaNiE::. said...

rim17 yg murah dari harga pasaran?

haaaa

kedai besi buruk ada kot ...kekeke


entah lar reen..setau aku kat klang yg harga murah sikit bab2 kereta nih

HaimE said...

wah .. ni ke kawan you reen yang datang lawat you?? wahh siap ngan stabalizer bar lagi .. nak gi racing ke tu??

hUmmY said...

wiwik~

s'pore maliii~