- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Cuci Kete

Sunday, July 13, 2008

Cuci Kete

Arinie aku gi Shah Alam, ada misi, cuci kete sebanyak mana yg mungkin. Pepagi lg Ann dah sampai umah aku, then gi bekpes. Laura & Shaofie pun datang gak kedian tuh. After kekenyangan, kiterorang pun pi la Shah Alam. Lama siot aku tak gi Shah Alam, ada kot bertahun tahun. Hehehe. Takder motif aku nak gi Shah Alam pun. Sampai je kat SACC Mall, jumper Meen, teros daftar ambek tag. Tgu Kos & Charm. Aku tgk Nadia's FC pun dah ramai. Tgu time orang suh cuci kete je nie. Pretttttttttt! Cuci Kete bermula. Hahahahaha.... it was fun! Siyes weh. Giler besh. Segala aksi mencuci ada. Kete pertama yg sampai. Kete MISHA MI & FARIZ! See, my fwens r very the supportive tau! Mekaseh Misha! Cuci nye cuci, tetiber ujan la plak! Seb baek takder ribut petir. Petanda suh berehat la tuh. Kiterorang berehat sambil makan bihun goyeng & menom air coke. Lapo weh. Giler ko, penat tau cuci kete nie! Ada kete yg aku rasa lama betol dier tak bercuci. Layannnnnn.... cuci..jgn tak cuci!
Stacy's Frenz
Model² Yg Mencari Kete Utk Dicuci- Siap Pegang Kertas!
Stacy's Frenz President- Incik Kos
Ye la Kos, jap lg aku cuci ko k?
Nieyl Mentor-Rajin orangnya.
Dj Burn -XFresh FM
Haiya, aku takot giler nak dekat ngan dier. Dier nie sker simbah orang ngan air!
Incik Kos & Me!
Ar ar...korang jgn nak wat gosip liar!
See, aku dah serupa cam ahso kebun sayur. Siap pakai but getah!
Boot Phua Chu Kang Kaler itam!
Penin!
Weh, suar aku basah lencun nie weh sampai ke spentot aku dah nie!

Saper Tuan Kete Ini??????!!!!
Dalam byk kejadian, kan ke ujan sekejap kan, so...ada satu kete ini, sudah masok itu parking yg tmpt kiterorang cuci kete. Dier nye bertuah la kan tuan punye kete nie, orang dah wat announcements braper puluh kali suh alih kete, sampai ke kiterorang balik pun kete dier tak beralih tau! Mesti tuan kete nie malu kan kan? Dier rela bertapa dalam SACC MALL nie sampai sumer kecucian kete selesai!
Sesi Bergambo Bersama Sumer Tukang Cuci Kete!
Dah dah, mari kiter balik. Lenguh kaki & tangan. Mlm nie sure tido besh! Penat weh! Kiterorang cuci sebanyak 43 buah kereta petang tadi! Bravo Bravo. Tahun depan kiter ikot lagi. Sgt Besh la!

Celebrity Car Wash Mmg Besh!!!!

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , , , ,