Monday, February 18, 2008

Jatuh Katil

See See... Tercalar kening aku tau! Gegara aku jatuh katil pagi tadi... Pergh.. Pedih..

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

21 comments:

.::WaNiE::. said...

eh eh ko edit pakai photoshop eh ..ahahahhaha

ukane said...

kohkohkoh.. pehal ko jatuh katil? mimpi saper je?

Heartless Devilish said...

wanie : aku tak edit la luka tuh..
ish ko nie...aku jatuh gedebuk gedegang pagi tadi tau...

ukane: aku mimpi aper nye... ntah.. aku jatuh cam buah nangka laks pagi tadi.... kena cabinet depan katil tuh..atoii..atet tau..

kuchalana said...

mongok.. jarang org buat pepagi buta mangun jatuh katil... kakakka... lawak la ko ni...

Misha_mi said...

tuh le...aku ingatkan apa td..{otak dh blu} :p

eya ahmad said...

iskkk camner la ko stunt tu.. ko terjun tiruk ker? hehehe

takper. tetap menten cun :p


lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii

singa sarkes said...

Pagi esok klu ko jatuh sekali lagi, sila gi jumpa dr salina aaa..aku ingat kepala ko tak imbang sebab arituh ko gi buang gigi aaa...


hahhahahahah

Heartless Devilish said...

kuchalana : ko nie bole kata lawak laks..sakit nie tau..bengong!

misha : aper belu belu..takder maknanye nak belu belu la...aku jatuh la...

eya : aku terkejot bgn pagi..sbb lama dah tak bgn pagi..miakakaka

singasarkes: aku dah jumper dah dr salina pagi tadi..dier gelak je...cam korang ar..dier tanya camner aku bole jatuh katil... tp dier suruh aku pi scan paler... sbb dier perasan aku byk kali takbole imbangkan badan...huhuhu..

singa sarkes said...

mungkin kipas angin atau ekon kat bilek ko tu kuat sgt tak? tu yg terhoyong-hayang...


hahahahhahaha lagik!

Heartless Devilish said...

singasarkes: ko mmg dengki kan..
aku tau maksud ko..
ko nak kata aku nie keding kan kan???
menciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

CLEO said...

lahai baru je pas jahit gusi. jgn sampai jahit kening plak kang oii hahaha. apa2 pun get well soon lagi.

.::WaNiE::. said...

apa jek lah yg ko berangan smpai bleh jatuh katil reen..hahahah

ita.itu said...

kah..kah..kah..lasak nye ko tido...cane leh smpi luka tuh...ko kena kawin cpt...bio abg jd penghadang..hehe

eya ahmad said...

aku rasa bek ko gi cek. ko kan baru cabut gigi.. maybe ader kaitan ngan keseimbangan badan.. ENT kan berkait ngan body balancing hehehehehe

ke ko keding sangat.. amik ar lemak berkrim aku ni.. tak mahal... kawan2 nyer pasal aku less kan sket.. sekilo RM 150 je.. heheheheh

lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ukane said...

kohkohkoh.. apa ke halnya ko nih? setahu aku kalo cabut geraham, effect ngan pemandangan jer.. ini boleh effect ko nye keseimbangan sekali eh? kohkohkoh..macam2 je penyakit yg bekenan dgn ko.. huhu

matamerah said...

Miahahahahahahha... larikkkk

Ummi said...

nak gelak ke x, nak gelak ke x...
gelak sket je oke... muehehehehehehehe. ok dah.

ape ar akak nih, dah besor panjang pn leh jatoh katil laie!

Mr J@cK said...

oeg len tido gak...
xder la jd cmnih....
knak2 riang la kome nih

LaDySLeepLeSS said...

Hilang keseimbangan? Huh.. Bahaya nih.. Nanti jadi macam citer korea One Litre of Tears .. Sedih wooo citer tu...

YuDy said...

hahahahahahahah~!.... adoi.. makcik n leh jatuh katil..adehSs x leh nak tahan gelak ni.. sowi2 hahahahaha~!

Heartless Devilish said...

korang jgn lar gelak!!!!!
sakit tau!
seb baek dah semboh