Saturday, February 23, 2008

Ada Apa?

Aku melihat bulan & bintang di langit. Oh indahnye malam itu. Miakakakakaka. Ada apa di atas itu? Boleh ke aku sampai ke situ? Hish..aku lom layak menjadi angkasawati. Uceh.. Sesi memikirkan masa depan... brape panjang masa depan aku ini? Cerah ke kelam? Ape² ajer lar.. byk persoalan yg orang tujukan kat aku.. yg aku rasa aku akan jawab pada masa yg akan datang.. mengapa dan kenapa?
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

7 comments:

Misha_mi said...

lor..
kt building mana plak yg ko panjat memalam tu?
gelap² tu..
bahaya tau tak..!!
hehhehhhe....

13may said...

eh! Reen...
nak submit nama aku kat daddy ko jugak...dgr citer kena loteri..

hehhe hehhe...

kuchalana said...

ish... sapa la yg amek gambo tu... dark btol.. pencahayaan kurang... blur... merah ja lebih... bla..bla..bla... (ayat xpuas hati)

* ok ke reen aku kutuk org yg amek gambo tu....

ita.itu said...

wah ko..jauh termenung bagai...teringat SMS ke..hehe

Wiween @ Awin said...

wooo..woo..lihat bintang? kite jugak mahu melihat bintang lah mcm ni.tp betul ke lihat bintang tu??? ke skodeng burung ngah dating tu kak reen? hehe

Wiween @ Awin said...
This comment has been removed by the author.
Heartless Devilish said...

Misha Mi: aku kat depan klcc.. tgh tgk camner nak panjat klcc tuh ala spiderman..

13may: takder maknanye aku nak masokkan nama ko..aku dah perabis duit tuh tadi..hahahahaha

kuchalana: bukan ko ke yg ambek gambo nie? Segala possing aku ko ambek gambo.. sumer kelam..yg nie je aku bole pakai tau...blwekkk

ita.itu: teringat sms saper laks kak ita? erkk..kenot tell..kang timbul isu laen laks..hahahaha

wiween: bintang tuh ader gak... bulan mengambang penoh... burung dating? eheks..akak kot yg tgh dating...dating bawah klcc pepagi buta... hahahahaha...