Thursday, February 21, 2008

Windu Daddy

Huhuhu.. petang tadi mummy tepon. Ngan sore dier yg riang gumbira. Aku pun agak kepelikan..aper yg sonok sgt mummy nie tepon aku. Dier tanya aku samada aku ada call adik aku yg kat Limbang itu ke tidak. Dah naper laks aku kena tepon dier? Perlu ke aku tepon dier? Hahahaha.. mummy aku kata perlu tepon..tanya ader tak dier dapat something dari daddy... aku pun lagi la bertambah musykil... aper kesah laks dierorang nie? Naper aku tatau? Naper adik² aku plak yg dapat 'something'? So..ngan pantasnye aku sms adik aku itu..tanya..dier dapat aper dari daddy. Dier kata lom dapat.. ader ar... giler tol.. mummy suruh aku tepon daddy laks.. mintak habuan..sket pun jadi la...tp aku tak tepon daddy...aku tepon adik bongsu aku.. aku tanya dier.. dier kata nanti malam lar dier bodek... tgk dapat ke tak utk adik beradek kiterorang... ala.. Tong (nama manja Greg).. mintak la..mintak la... tau tak aper dier...? ha....aku tak kira..aku nak gak...sbb...sbb...sbb


DADDY KENA LOTERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inilah pemeli aku... senang sama²..susah sama².. tetiber laks aku windu daddy.. mata ku sudah kedip²...blinking²... RM...RM...RM..RM..RM... harharharhar..braper aku nak mintak nie?
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

6 comments:

AKO said...

amboiiiii berpinau2 dah biji mata ko tu ako nengok.. ada not RM RM je hhahaaa....

ita.itu said...

wah sakan ko shooping nanti..kalo daddy dpt 1 juta..ko mintak 200K..haha

.::WaNiE::. said...

hahah just let us know apa ko dapat okeh..huhuhuhu

Heartless Devilish said...

retna @ako: mmg mataku tgh blinking RM je nie..

ita.itu: maner der juta la..ribu ribu je la...

wanie: miakakaka..bapak aku suruh kawen la weh...ampes...

Misha_mi said...

dah bapak soh kawen...
kawen aje la reen..
:p

LaDySLeepLeSS said...

Wow....