- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Sepetang Di LowYatt

Wednesday, April 09, 2008

Sepetang Di LowYatt

Tengahari tadi selepas bekerja, kiterorang yg bujang trang tang tang dan yg tak seberapa bujang ini plan nak teman si Bad pi LowYatt beli kamera. Si Bad nie nye camera dah jahanam, hanpon nye camera pun dah jahanam, so terpaksa la dier membeli camera baru. Si Fik memula taknak pegi, tp selepas dipaksa kiterorang, dier pun ikot, Temasok la si Ali Nordin nie ar.. asyik nak balek umah copek je.... kena perli ngan kiterorang esp si Mus..ntah aper yg dier kejar kat umah yg kosong tuh pun kiterorang tak pasti... baru dier nak ikot. Hehehe..aku yg sememangnye dah takder mende nak buat kat umah...aku apa lagi... ikot je la. Dari kol 2ptg sampai kol 5.30ptg kiterorang kat LowYatt tuh sajer. Aku hanya membeli refill catridge printer cabuk aku.

Nie gambo semalam ketika ujan lebat.
Sweet je kan 2 orang lelaki berkongsi payung..
Udahla payung nye tak cantek langsung.

Aku dan Bad yg kekenyangan. Comel sungguh si Bad nie, cam Garfield je.

Ali & Mus. Mus nie tak abes² ngan call dan okok.

Bad dah membeli kamera. Dia & Ali bosan tgu si Mus wat keputusan nak beli hanpon.

Bosannye pasal, aku tangkap gambo kasut kiterorang. Kasut² para guru. Itam je. Sepesen.

Mus & Tokey Hanpon. Mus sudah membeli hanpon idamannya. Lama betol ko nie bodek tokey tuh utk diskaun. Utk pengetahuan rakan² bloggers yg pompuan, Incik Mus Masih SINGLE dan masih mencari calon untuk mengisi kekosongan di hati. Dier berumur 28tahun, orang Terengganu, sesaper yang single dan berkenan..sila tinggalkan msg anda ek. Miakakakaka.

Hanpon Baru Si Mus.

Aku dah dekat 4 tahun tak bertukar hanpon. Selagi hanpon aku bole bunyi & bole sms, aku setia ngan hanpon itu. Lgpun aku takder duit nak beli hanpon baru, hanpon² yg aku ada selama ini pun sumernye pemberian orang. Tp salah satu hanpon di atas adalah hanpon idaman. Ada sesapa nak hadiahkan aku hanpon baru? Beli la Nokia...

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , , ,