Thursday, January 03, 2008

1st Day- School Re-open

Beg Baru..untuk isi buku² & files...
skirt baru (Christmas nye ar) & Blouse - All In Cekelat Kaler..

Creamy New Shoes..atoi..kasut nih geget kakiku..

Harinie 1st day..aku sampai ke skolah kol 6.50pagi. Awalnye la kan. Then..masa tuh gak aku tgk jalan jammed tahap babunnye di area lebuh ampang...perghh..meriah..tak penah aku tgk jalan jammed segitunye. Aku beli bekpes..nasi goyeng bersama telor mata. Dan aku memakai skirt arinie..supaya ibu bapa atau anak² yg baru tidak konpius...menganggap aku seorang guru melayu muslim..dan selalu diberi salam..dan aku tidak menjawabnye. Uhuks...Dan kerana aku memakai skirt juge..aku perasan ader yg kurang senang... (pelik aku..aper ke hal dierorang nie nak bebising biler aku pakai skirt..) nak ajer aku jerit... HOI...AKU BUKAN MELAYU LA OKEK??!!!!!! 1st day nak bermusuh ngan aku ke?? Nak aku banned sepanjang tahun? Meh ar... buduh!

Life. Is. Colourful. To. Make. Our. Life. Wonderful.

5 comments:

Ezna said...

wuhuuu..agak emosi la blog ko hari ni..cantik skirt ko..sesuai dgn kasut yg ala creamy gitu..[aku bayangkan ko pakai ala pinky..sepasang]ahahahahaha anyway..mcm aku ckp..persetankan aje apa org nak kata.

Misha_mi said...

aah..aku sokong Ezna.. wat bodo suda..

hihihi.. cantik kasut.. :p

.::WaNiE::. said...

huh ada jugak ke cikgu2 yg berperangai gitu :p

neway..betul ckp ezna, skirt tu lawa arrr

Klu xnak pakai meh kasik sini ..hahaha

kuchalana said...

sabo jer le.. drg dengki ngan skirt ko tu... futher 1st day skolah..smua nak tunjuk perangai pelik la sbb dah sbulan xda org nak cari pasal

ukane said...

kohkohkoh.. reen,
aku suggest kan ko pakai kad bod di leher dengan nota " saya bukan melayu"

baru depa tau!

mwahahahahaha.. tak dapat ku bayangkan..