- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Street-It Futsal

Sunday, January 27, 2008

Street-It Futsal


Banner Yg Kawer Mewah
Hehehehe..pagi tadi..awalnye la aku bgn tido kan. Aku sesiap..mandi, tgu organizer datang ambek, aku kena tangkap gambo, wlpun aku nie tak seberapa pandai la kan. Takper, aku sker gak jejalan nie..lama sungguh aku 'ditinggalkan' di ujung mgu. Asyik terperap je kat umah.. uhuks.. so..sampai di Bangi..beli bekpes nasi lemak. Sampai kat Aktif futsal tuh... aku yg tgh lapo.. ye lar..dari malam aku tak makan..aku takat makan kueh je..apam balik.. mesti la aku kebulur..aku pun tibai ar nasi lemak itu. Uh uh uh..pedas.. (aku mmg tak makan pedas la) Seb baek ader air mineral. Masa nak start game...aku terasa pedih perot. Nie mesti sbb sambal itu sgt pedas! Takper..aku gi toilet dulu... Atoi..fail! Toilet dier mengecewakan.. aku tak jadi masok.. sbb aku terasa mao muntah plak... dan mmg aku muntah!

Group Peberet..(peberet la sgt) Hahaha.. T6 katanye

Game diteroskan. Aku duduk je. Dlm kol 11++..aku tingin nak tgk katun Detective Conan.. mmg aku tak penah miss lg katun nie..ari ahad selalu je aku tgk katun nie. Tp aku terlepas plak kat futsal nie..then...kalo tgk pun..tak dengo aper pun. Aku rasa ngantuk teramat la ngantuk dengan ketidakselesaan perot laks tuh. So..aku duduk kat kusi..letak paler atas meja... aku tetido selama sejam! Hahahaha.... tmpt tuh punye la bising..ngan sore pekik orang.. ngan music yg kuat. Aku tetap lelap ngan enaknye! (Mintak maap la bang...takbole tahan..ngantuk sgt)
Selesai game, pemberian hadiah aper sumer. Kiterorang gi kepsi. Makan kepsi laks la! Waduh..lapo kan. Bygkan lunch kol 2++.Anyway..mekaseh kpd group ini kerana sudi berkongsi duit kemenangan utk kepsi ek! Kepsi mmg sungguh sedap! Tp pelik, naper kepsi kat Warta Bangi ini takder ekon? Panas wor...Sesudah santap... apa lg..balik Umah...teros mandi..dan TIDO!!!!


Dah Nak Balek.. Dpt Hampers.. Dpt Duit.. Pi Makan Kepsi

p/s: Gambo² takbole nak load dalam fotopages la... aku load dalam flikr je..

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: