Thursday, January 24, 2008

Feel Very Insecure





Lately, aku berasa sgt insecure abt something. Naper ek?
Aku tau aku tak perfect cam orang laen...uhuks..






Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

7 comments:

singa sarkes said...

pelik, aku rasa orang-orang lain pun rasa gitu...cuma tak luahkan macam ko. Risau? yes please do, tapi berpadalah.

Gigi yang hilang boleh diganti...janganlah risau. Member tok aku pun takde gigi...tapi bini 4 gaks.

Anyway, it's normal and remember, nobody's perfect maaaa...

be cool...like u always do ;)

gtg...ring master dah panggil...hahahahhahahahah

Heartless Devilish said...

miakakaka... singa, aku mmg gini pe kan...
kekadang bengong sket... mekaseh eh...

Helmy Samad said...

haaa betol la tu...ko mang bengong sket...post aku kat atas tu beralas diplomatik skit je...nak amik hati orang yg akan kehilangan gigi alexander GRAHAM bell...

hahahhaha

kuchalana said...

xpa beb.. gigi yg akan hilang tu mmg xsepatutnya berada kat situ. No big deal. Klu ko risau pasal operation tu. Ko tetap kene pi gak. You have no choice.

Hey beb.. u are not like devilish that i know. Come onnnn.....

ita.itu said...

la nape lak cenggitu babe....

Heartless Devilish said...

helmy @ singa: kejap singa..kejap helmy.. hahahaha..ko mmg sentiasa berdiplomatik kan..

kuchalana: pasal gg aku takder lar kesah sgt sebenarnye... devilish devilish aku pun..aku pun kekadang hati kemek juge..

ita.itu: ntah la kak ita..semalam tergolek terjatuh segala ader.. jap lg nak lelompat ambek mood...

.::WaNiE::. said...

rileks ar beb..