- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Kasut Semalam

Saturday, May 24, 2008

Kasut Semalam

My Kasut
Almost 3 years aku gantung kasut nie. Pakai pun braper kali je. Semalam aku pakai balik, rasa kekok sket. I went to a place, ada private party. Fuhyoo, lama gak lar aku tak gi party² yg cenggitu kan. Buat senaman di waktu malam sampai lenguh kaki & lutut. Pinggang ku apa lagi, aduh, cam nak tercabut. Nie petandanya aku nie dah mencapai umur kematangan. Hahahaha. Dulu² selamber je bersenam sampai berjam jam. Ini, adeh, baru 2-3 lagu, aku kesempotan. Semalam aku terpikat sama itu gitarist la. Tp itu gitarist plak sgt bz wat performance. Aku balik ngan hampa. Aku sgt pemalu wokey? Nak tegor pun aku kecot perot. Nampak je aku nie cam minah mereng, terketaq ketaq aku lalu depan gitarist itu semalam bila dier mengemas bebarang nye. Aduh...tido pun mimpi gitarist macho itu. Nenanti gi skodeng balek la. Nie mentido sampai ke petang laks aku. Sesedar sudah pukul 2ptg. Perghh..nikmatnye tido. Perot pun berbunyi. Tgh memikir ektibiti seterosnya utk selama 2minggu!
Kawanku - Sepasang Suami Isteri Yg Sgt Besh
Mekaseh MishaMi @ Zura & Fariz
Korang mmg besh!
Ahah. Korang nampak tak blakang pasangan bahagia ini? Itu la guitarist aku bilang. Wlpun dalam keadaan kelam, aku tgk gambo ini pun jadi la. I laik la lelaki² yg rambut panjang nie. Nak nak lg body nye, aduhh...sgt macho! Yg pasti this guitarist ropernye sibijik cam x(y,z)- bf aku, my 1st love. Tuh yg semalam terpegun jap bila tgk guitarist nie kan. Few songs yg dierorang nie nyanyi wat aku lemah longlai. Sgt sedey tau! Kapel nie bole plak layan slowdance.. aku?? Duduk layan tgk dierorang. Anyway, aku terharu bila kekawan aku sanggup menemani aku yg bosan. Many thanx utk kekawan ku. Smoga korang sentiasa bahagia. Bahagia ke anak cucu.

*Sesekali aku kuar untuk unwind myself. Penat wor keje. Dan aku hanya sebegini pada waktu cuti, ok? Setahun dalam 2-3 kali je aku bengong gini pun. Layan live band besh wor.
*Cicer rawk laaaaaaaaaaaaaa!!!
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , , ,