Saturday, May 24, 2008

Kasut Semalam

My Kasut
Almost 3 years aku gantung kasut nie. Pakai pun braper kali je. Semalam aku pakai balik, rasa kekok sket. I went to a place, ada private party. Fuhyoo, lama gak lar aku tak gi party² yg cenggitu kan. Buat senaman di waktu malam sampai lenguh kaki & lutut. Pinggang ku apa lagi, aduh, cam nak tercabut. Nie petandanya aku nie dah mencapai umur kematangan. Hahahaha. Dulu² selamber je bersenam sampai berjam jam. Ini, adeh, baru 2-3 lagu, aku kesempotan. Semalam aku terpikat sama itu gitarist la. Tp itu gitarist plak sgt bz wat performance. Aku balik ngan hampa. Aku sgt pemalu wokey? Nak tegor pun aku kecot perot. Nampak je aku nie cam minah mereng, terketaq ketaq aku lalu depan gitarist itu semalam bila dier mengemas bebarang nye. Aduh...tido pun mimpi gitarist macho itu. Nenanti gi skodeng balek la. Nie mentido sampai ke petang laks aku. Sesedar sudah pukul 2ptg. Perghh..nikmatnye tido. Perot pun berbunyi. Tgh memikir ektibiti seterosnya utk selama 2minggu!
Kawanku - Sepasang Suami Isteri Yg Sgt Besh
Mekaseh MishaMi @ Zura & Fariz
Korang mmg besh!
Ahah. Korang nampak tak blakang pasangan bahagia ini? Itu la guitarist aku bilang. Wlpun dalam keadaan kelam, aku tgk gambo ini pun jadi la. I laik la lelaki² yg rambut panjang nie. Nak nak lg body nye, aduhh...sgt macho! Yg pasti this guitarist ropernye sibijik cam x(y,z)- bf aku, my 1st love. Tuh yg semalam terpegun jap bila tgk guitarist nie kan. Few songs yg dierorang nie nyanyi wat aku lemah longlai. Sgt sedey tau! Kapel nie bole plak layan slowdance.. aku?? Duduk layan tgk dierorang. Anyway, aku terharu bila kekawan aku sanggup menemani aku yg bosan. Many thanx utk kekawan ku. Smoga korang sentiasa bahagia. Bahagia ke anak cucu.

*Sesekali aku kuar untuk unwind myself. Penat wor keje. Dan aku hanya sebegini pada waktu cuti, ok? Setahun dalam 2-3 kali je aku bengong gini pun. Layan live band besh wor.
*Cicer rawk laaaaaaaaaaaaaa!!!
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

14 comments:

ann said...

huauhauha.... pjg nyer boot ko reen... leh redah banjir ni.. kekeke... cun wei.. kalu ko dress mcm cowboy girl.... mesti ramai pakwe2... ikut ko blk umah.. x la ko sunyi lg... kwang kwang kwang

ita.itu said...

wah bergaya sakan ko ye..cunn woo

hUmmY said...

sakan koank ye!

private party katne?

cis jeles!

menteil said...

kalau aku pinjam kasut tu leh tak..
nak bawak gi pukul orang..
huhu

matamerah said...

Bangun bangun... Sapa suh pakai kasut sampai pinggang. Sampai tido pun pakai kasut.. Ish ish..

cepotet said...

tak ajak pun! kasut itu lawa la kakak..

Back_to_Basic said...

wah reen,cantek nyer kasut...lama xp redah3 mende camtu...dlm 5thn da pencen,ke3...sal abg gitaris tu reen p la rembat hp no die dr member2 yg tau kalo da...gud luck... ;p

Heartless Devilish said...

ann: boot nie dibeli di LEWRE khas utk meredah banjir musim tengkujuh ujung tahun je.. hahahaha.. takder orang terpikat kat aku pun.. kecot perot kot tgk kasut aku yg tinggi kan..

ita.itu: musim cuti je aku bergaya.. segala style aku bole bikin...

hummy: private party kat club ar.. ish.. laen kali aku ajak ko la k?

menteil: kasut nie kalo kasik penyepak kat orang.. mao lunyai wor..

matamerah: kasut nie sampai lutut je lar..

cepotet: kasut lawa kan? reganye pun lawa..hehehehe... oneday kiter gi layan live band k?

backtobasic: ish..takder masa aku nak gi redah ngorat orang la.. mana tau kot dier tuh laki orang ke.. bf orang ke kan.. tak elok lar nak rampas orang nye pun...kang panas ati laks awek gitaris tuh..
lgpun kalo dier single..dah tentu dier datang mai sembang ngan aku masa aku tgh duduk kesunyian...
nanti nak pegi club lg... tayang baju laen laks..

lovely-fake said...

wahahahahaha agak terasa la statement ko tu weh..waaaa have fun all out ek..aku pn skrg klu melayan eksesais mcm ko tu, mau ketaq lutut..sudah lama rasanya aku meninggalkan zaman eksesais itu..*usha2 laki aku, kot2 dia nak gi ajak aku eksesais ke*

LaDySLeepLeSS said...

Pinjam... kalau banjir bleh pakai... ahahahhaha... :)

.::WaNiE::. said...

woo mesti ilang sekilo ye tak reen

Heartless Devilish said...

lovely fake: miakakaka... persal laks ngan statement aku tuh...
ketaq lutut aku weh..seb baek siap warm up..kalo tak.. OUT OF ORDER teros bila balek umah...

ladsleepless: hahahaha... giler korang.. kasut nie punye mahal... nak pakai gi redah banjir laks..

wanie: ilang setengah kilo je.. sbb semalam aku memasak tak hengat... makan makan..tido tido..

ArELeEz said...

ape lg?! masuk jarum la..
haha..

Misha_mi said...

Reen nak out of order?
tkde makna!..
segala lagu dia layan..
dr rock, RnB, jazz, even dangdut pon dia goyang..

neway.,..ko mmg best la Reen..
so stenby eh..next month sure ada lagi private party camni...dan orang yg akan aku ajak..surely ko la...