- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Love & Torn

Monday, May 19, 2008

Love & Torn

My Winamp- Mp3 List
Arinie cuti tp aku tetap bangun awal. Agaknye semalam aku tido awal sgt, then bgn pun awal. Gegodek pc, apdet lagu² (mp3). Donlod mana yang aku sker, Delete mana yg aku nyampah dengo. Byk sgt mp3, ada dekat 16k kot koleksi aku. Fuhyooo. Mana datang pun aku tak ingat. Yg pasti, aku tau aku penah ilang separuh koleksi lagu aku. Lagu² melayu aku abes KEBABOM, lesap. Nak recover balek, nak backup tak dan, aku ingatkan aku dah ada backup, aku pegi la format pc. Miakakaka. Bukak balek sumer dvd yg aku dah burn, lor, ada lagu² omputeh je. Load la balek, apa lagi, abes satu harddisk 80gb aku penoh ngan mp3. Aku byk koleksi lagu lelama. Latest songs aku takder sgt, sbb dah almost 2 years aku tak apdet lagu, sejak aku totop konti DJ. Lom lg ngan segala drama, movies, gambo² bla bla bla. Kalo pc aku crash, bole meraung giler aku. Kalo KONG 400gb aku, aku bersara sentoh pc. Huhuhuhu~
Sedang aku gegodek mendengar lagu peberet. Aku tingat ada satu folder baru, baru tak baru la, tp berbulan gak lar kan. Lagu² dalam folder nie sumernye remix, di-send oleh rakan yg berada jauh diperantauan- Hanoi. Uceh, ya ya, my fwen incik Uglyman @ Old Fart. Dier sker send lagu kat aku. Kalo dulu² masa dier ada lg kat KL, aku sedot je dari harddisk dier. Skrg dier sudah jauh, tru YM je la. Anyway, aku bukan nak berciter ttg mamat nie pun. Yang aku nak citer is, pasal lagu² dalam koleksi aku. Aku sker dengo lagu merepek kerepek, mungkin sbb itu aku sker merepek merapu meraban. Skrg nie aku tgh layan yang bawah nie....

Where Is The Love Vs Torn

kepada sesapa yang ingin lagu² dari aku, sila la add YM aku ek. Aku akan cuba send tru YM. Sharing Is Caring... kan kan? Aku takder kedekot punye, Tp tak sumer lagu permintaan lagu anda itu aku ada. Hehehehe... aku lom ada playlist, pasal lagu² berterabur folder-nye.

Id YM: heartless_devilish

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: ,