Saturday, May 10, 2008

My Handsome Housemate


Aden & I - Friends iKot Mood
Aden Bukan Hosmet aku la..

Arinie ari sabtu. Tp pagi tadi aku tetap kena gi mesyuarat yg bermula pada jam 8pagi dan aku hanya pulang ke rumah jam 2petang. Penat..mmg sgt penat. So selepas menyelesaikan beberapa perkara pada waktu petang, aku pun jejalan kat BB. Aku teringat laks nak sms sorang kawan lama yg berada di Klang. Mgu lepas mamat nie sms aku ajak kuar, tp aku agak kepenatan, so aku menolak. Since that aku dah kuar tadi, so aku ajak lar dier jumpe. Dekat setahun wor tak jumper. Aku pun tanak jumpe dier sbb dier dah ada awek. Dan aku tau awek dier mmg kuat jeles orangnya. Hahahaha..Aden..awek ko sayang ko tuh. Tp aku ngan ko kan kawan, susah senang ko, aku tetap kawan ko. Tp kalo ko takmao kawan aku, aku dah nak camner kan, aku pun taknak lar terhegeh-hegeh kontek ko. Miakakaka... kelakar laks biler ko citer masalah ko tadi. Tuh la...dulu ko kuat ngata aku memacam kan. Anyway... gambo diatas telah diambil pada tahun lepas. Kami sangat akrab dan kuat bergado. Dier selalu ngata aku emo. Dier selalu kata aku nie mood cam taek. Memacam lar dier ngata, penah aku ignore sampai berbulan kerana dier ngata aku. Aku benci dier masa tu. Adakah sbg kawan dier tiaw aku camtu? Tp last² dier mintak maap gak. Aku tatau la aku terima ke tak maap dier tuh. Pasal aku terasa sgt ngan statement dier yg mengata aku tuh. Tp dah namanya kawan kan, aku sembang gak ngan dier. Hehehe... tp dah kawan² mesti gado balik. Pastu kawan balik. Pastu gado. Sepanjang tahun gitu. So tadi, aku introduce dier ngan housemate baru aku. Bengong mamat nie, dier bole gelak plak kat kedai mamak tuh! And aku suh dier tlg ambek gambo aku ngan housemate aku! Taraaaaaaa................ my new housemate yg belom ada nama dan muka ketika di kedai mamak menikmati air nescepe o.

Angkat tangan pls housemate.... peace peace

Baik nye landing laks housemate aku nie
Hensem tak...
Nama saya Wentworth Miller
Saya housemate baru Reen..
Abes la saya...mlm nie mesti Reen gomol saya..

Sekian, ini lah housemate baru aku. Aku beli tadi kat BB, ada kaler pink je, takder kaler laen. Perasan tak dalam citer Princess Hours ada patung nie? Lebey kurang je la, tp amoi tuh wat patung tuh wat lepas geram. Dier buh gambo suami dier, dier tumbuk time dier geram. Aku ingat nak wat gitu gak nanti, ngan sapa aku geram, aku nak buh gambo dier, then aku belasah. Sedap pelok, sgt lembot. Mesti besh dapat pelok housemate masa tido. Huhuhuhu..... mesti ada orang bengang kan. Esp si Siti & Ezna. Beriya dierorang nak tau sapa housemate aku yg hensem itu! Miakakakakakaka...

p/s: Ada sesaper berangan mao jadi housemate saya? Dan ingin berada di dalam pelokan saya pada waktu tido? Sila kasik gambo anda pls. Bole saya buh gambo awak kat situ. *winks*

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

13 comments:

lovely-fake said...

choyyy aku tertipu!!cis ciss cissss!!

hUmmY said...

ekskius miiii~

nape gambo laki aku ade kat bantal ko ne?

suke2 ko ye reen!

merampas de dr aku!

no no no!

guwa debik kang!

:))

Wiween @ Awin said...

warrrghhhhhhhhhhhhhh daku tertipu!! warrrghhhhhhh tekanan! tekanan! muahahahahha kak reen jht arrr,,mati2 ingat ade mamat ensem betoi jd hosmet! baru nak suh tekelkan.kakakka

tp seb bek muke wentworth miller tu encem...sejuk balik ati kite ni! muahahahha muahhh cup cup kat wentworth! :P

ita.itu said...

mmg hensem siot....lawak la ko

Cho said...

ye ke wentworth miller?apsal aku tgk mcm salman khan jek? hahahahahaha tak sangka plak aku ko minat hero hindi ye.

Back_to_Basic said...

bez nyer dapat bli ptg camtu....nak gak.....cute la,mcm tuannyer gak....pinky lak tu.......

LaDySLeepLeSS said...

wei reen... aku solo gak macam ko.. tapi blom sampai tekanan cam ko... tergamak ko beli bantal rupa camtuh... wakakakakaka

Heartless Devilish said...

ezna: hahahaha...sian ko dok tgu aku siapkan entry nie...hahahaha

hummy: wentworth miller kepunyaan ramai tau...

wiween: sorang lg tertipu..hahahaha

ita.itu: hensem kan dier kak..hehehe

cho: nie wentworth miller la...

back to basic: hehehe.. i love toys.. but not pink..this patung..i got no choice...so rembat ajer lar wlpun pink..

ladysleepless@linda: hahahaha..aku tekanan perasaan bebaru nie... aritu aku sembang ngan anak ayam.. ropernye ayam...skrg aku ada hosmet baru...ada gak roper manusia..berkaki dan bertangan... siap bermuka...

alvinaLIN said...

wahhh....oku raan geh!!

ArELeEz said...

wat suspen jer tau. ingatkn sape la housmatenye..

Katak Yang Hina said...

wehh... kat maner ko beli patung tuh?? awek punye ler merengenk nak patung macam aku

Heartless Devilish said...

alvina: oku moh mili saan mu

areleez: hahahaha..sorang lg terkena..

katak @ puad: ko sms aku mari..aku bgtau ko mana nak beli..tp tmpt aku beli dah abes... ko kena carik kat branch dier yg laen..

menteil said...

aku dah takut ngan ko!!
er..
tanak wat ko marah la..
ades!!
kena belasah nnt