- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Cherry Part 2

Tuesday, May 20, 2008

Cherry Part 2

Maen Air...Cak~
Hye Tuan Cherry Pinky

Arinie tuan cherry pinky sgt bz. Dier ada kursus apa ntah, then ada pre-test katanya. So, selepas bertanya khabar memasing, dier kena gi blajo. Sian tuan cherry pinky ek. All The Best untuk awak k. Smoga dapat mengharungi 3 hari yang seksa itu. Udah tau arinie ada kursus, gatai pi jumper kawan lama then balek lambat, then tido lambat, then sumer lambat. Kan ko dah hantar aku balik awal semalam. Padan muka, nie sah mentido, tak jadi blajo kan?! Kalo ko dpt markah tinggi, aku kasik hadiah wokey? Cam bebudak laks, ish.
Utk Tuan Cherry Pinky
Utk Tuan Cherry Pinky juge

'awak pun lembot macam donut J-Co'
Miakakaka... ayat Tuan Cherry Pinky semalam. Krem perot aku gelak.. sampai mamat kat konter buat air tuh benti wat air, tgk kiterorang gelak. Hey Tuan Cherry Pinky, laen kali jgn wat lawak tau masa tgh makan. Sambil makan menom, kiterorang mengusha awek serta pakwe, maklumlah memasing single, solo molo. Ewah. Memasing matanye meliar. Selepas kekenyangan, kami pun pulang.
Cherry Pinky~ Windunye~Uhuks
Cherry Pinky kena check ngan apek workshop bawah umah aku sblom kiterorang bersiar-siar. Seb baek kejap je. Camner minyak bole bocor, dan tuan cherry pinky baru perasan pas sampai kat bawah umah aku? Atoi. bahyer tol la. Dibuatnye cherry pinky meragam tgh jalan kiterorang ronda², bikin naya.
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , , ,