Tuesday, May 20, 2008

Cherry Part 2

Maen Air...Cak~
Hye Tuan Cherry Pinky

Arinie tuan cherry pinky sgt bz. Dier ada kursus apa ntah, then ada pre-test katanya. So, selepas bertanya khabar memasing, dier kena gi blajo. Sian tuan cherry pinky ek. All The Best untuk awak k. Smoga dapat mengharungi 3 hari yang seksa itu. Udah tau arinie ada kursus, gatai pi jumper kawan lama then balek lambat, then tido lambat, then sumer lambat. Kan ko dah hantar aku balik awal semalam. Padan muka, nie sah mentido, tak jadi blajo kan?! Kalo ko dpt markah tinggi, aku kasik hadiah wokey? Cam bebudak laks, ish.
Utk Tuan Cherry Pinky
Utk Tuan Cherry Pinky juge

'awak pun lembot macam donut J-Co'
Miakakaka... ayat Tuan Cherry Pinky semalam. Krem perot aku gelak.. sampai mamat kat konter buat air tuh benti wat air, tgk kiterorang gelak. Hey Tuan Cherry Pinky, laen kali jgn wat lawak tau masa tgh makan. Sambil makan menom, kiterorang mengusha awek serta pakwe, maklumlah memasing single, solo molo. Ewah. Memasing matanye meliar. Selepas kekenyangan, kami pun pulang.
Cherry Pinky~ Windunye~Uhuks
Cherry Pinky kena check ngan apek workshop bawah umah aku sblom kiterorang bersiar-siar. Seb baek kejap je. Camner minyak bole bocor, dan tuan cherry pinky baru perasan pas sampai kat bawah umah aku? Atoi. bahyer tol la. Dibuatnye cherry pinky meragam tgh jalan kiterorang ronda², bikin naya.
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

11 comments:

ann said...

walauwei... jco donut
adei... bukak2 jer blog ko aku tepegun kat jco jerk...
hehehehe.....

reen hang suuh kwn ko make up keta tuh mcm herbie... cun !! mcm aku.. kekeke :p

BaniHassim said...

Huhu...
Tomeynyer cherry pinky...
Kalau mekap lagi lawo...
Huhu...

ita.itu said...

eee donutttttttt..sib baik dah mkn smlm..hehe

menteil said...

kalau meragam..
ko tolak la..
baru nampak comel cam waksegan gak..
huhu

matamerah said...

wahh wahh wahh..semestinya anda tidak lagi kelihatan keseorang berkeliaran di pusat membeli belah ya :P (jangan marah ekk)

Heartless Devilish said...

ann: j-co donut tuh 1st time aku rasa tau...sadis kan?
bab make up tuh..kena tanya tuan cherry pinky la...

banihassim: mmg comel cherry pinky.. skrg dah windu kat cherry

ita.itu: hehehe..lembot sgt...dan sedap

menteil: takder keje aku nak menolak cherry nie weh...berat!

matamerah: wah wah wah... skrg still berkeliaran sesorang wokey? tuan cherry pinky itu hanya sorang teman yg kekadang muncul..hahahahaha

lovely-fake said...

sekali lg aku marah sbb peristiwa ko singgah caltex ampang n hantar susu adam tak di masukkan di dlm jln cerita ini..

Heartless Devilish said...

lovely-fake: aduh.. baru part 2 weh..
sabar ar...hahahahaha

adique said...

reen..nak donut..nak donut...heh

lily lotus said...

hi ;)..sweet lady..cute car..
nice blog *_*

hUmmY said...

gile ko..

bahye btol boco!

x masal ko kne tolak!

:))