Monday, May 19, 2008

Cherry Part 1

Arinie aku berjalan-jalan di sekitar KL. Kawan aku nie, kenal nye dah bertahun-tahun, tp jumper nye setahun sekali dua kali, maklum la dier bz. Yang aku hangen arinie, dier bole gi mentido plak sampai ke tenghari, tak sedar diri agaknye tido, orang dalam umah ngan bibik ko pun pekak ke apa?? Takkan tak dengo bunyi tepon ko berdering?? Penat je aku tepon. Ye la, sian dier nak bawak cherry pinky nie jauh² tau. Maklumlah, antik. Miakakaka. Aku pun sker gak 'barang antik' nie, klasik kan? Seb baek la tuan kete nie tak antik. Dier berjanji nak bawak aku naek cherry pinky, so, bertemakan pinky, aku pun pakai baju pink, sandals pink, segalanya pink la. Fewitt~ Sgt besh tau. Dah bertahun tingin nak naek kete kekura nie. Dan ini la kali pertama aku naek kete kekura. Rasa cam selebriti je. Berhenti kat traffic lights je, orang pandang, senyum. Kete tgh berjalan, orang sempat lelambai, esp kekanak. OoOO... mesti orang ingat Bini Herbie kan? Kaler PINK lg. Ke yg sebelah aku tu yg selebriti, anak raja gopal? Hahahahaha... dah dah..sok sambong citer pinky. Kepenatan melanda diri...untuk incik yg empunya kete.. mekaseh ek krn sudi membawa aku berjalan-jalan arinie ngan cherry pinky... melawat tmpt² bersejarah lg. Sungguh patriotik tuan cherry pinky nie! Sblom gi melawat tmpt bersejarah, kiterorang dah jejalan kat Bangsar Village. Pas tmpt bersejarah, gi Pavillion. Wahh..anda percaya? Tadi 1st time aku jejak kaki ke Pavillion! *malu* Dah dah....mao bebaring. Penat~
Me & Cherry Pinky- Mana lg kiut?

Merenung Masa Depan

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

15 comments:

qibs said...

wahh reen best nyer naik kete classic, old skool nie...geng-2 zaman hitler nya kete...ko kuar ngan kerabat mana tu..no pun kasi cover kui-2....

Witty Angel said...

OMG!!that car isss sooo damnnn cuteee!!!!plet kete pon cunnnn..12...wuhoooooo

viruspadu said...

nak naik jugak

ai konfem leh pakai pink2 jugak hiks

cepotet said...

pink? oh, sangat jeles ok. keta itu sangat kiyut lah! keaii!!!

Heartless Devilish said...

qibs: mekaseh sbb kenalkan tuan cherry pinky ini... hahahaha.. ngader ar ko nie... kawan ko gak tuh kan kan?

witty angel: kiut kan kete? nomot pun cun...

viruspadu: nanti kiter naek ek.. dah bilang sama tuan cherry pinky.. oneday nak pinjam... gals only...

cepotet @ erni: cherry pink.. hehehe.... tuan kete itu pun kiyut juge...

Back_to_Basic said...

Reen,jeles la tgok hang p naek keta comey tu,mcm yg dok posing ngan eta tu gak...wah2,pinky2 lg tu...u look nice in pink (ni ayat betul,bukan mgampu)...incik ka,salute la sama die koz jage n make up keta cantek2 gtu...another PINKY lg tu...

.::WaNiE::. said...

reen, bwk jenjalan naik kete tu reen..amat kiut

hUmmY said...

hahahaha!

aku pon ske kete antik!

aku merase naek BAS karip je!

ko pna naek?

:))

ita.itu said...

dua2 kiut....anak aku cukup suka tau kete nih..hehe

menteil said...

wallawei...
aku sangat suke itu waksegan...
meh bagi aku pinjam ataupon amek terus..

Wiween @ Awin said...

kak reen! da jd cam shooting video klip da! kekekek kiut..kiut.kiut itu "wak segan" tp kiut lagik kakakku doreen..hehehe

Heartless Devilish said...

back to basic: hehehe..considered myself as lucky... to be fren with a guy who has a volkswagen with pink kaler.

wanie: mari mari..kiter naek ramai2.. korang ingat cherry nie bas ke? miakakaka

hummy: aku penah tgk BAS karip..tp tak penah naek..aku seram. sbb lantai BAS berlobang!

ita.itu: bebudak mmg sker ek kete nie? semalam bebudak lelompat la tgk kiterorang..

menteil: ko sker ek? nanti kiter naek gak la ek..kiter naek ramai2..hahahahaha

wiween@awin: shooting video clip? hahahaha...semalam macam wat pilem industan kat taman daaaa...

lovely-fake said...

woooo ni marah ni,nama ku tak disebut dlm peristiwa di atas..huh!!

Heartless Devilish said...

lovely-fake: nie kan baru part 1.. aduhhhh

hashim habeed said...

nice car.................