- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Cherry Part 1

Monday, May 19, 2008

Cherry Part 1

Arinie aku berjalan-jalan di sekitar KL. Kawan aku nie, kenal nye dah bertahun-tahun, tp jumper nye setahun sekali dua kali, maklum la dier bz. Yang aku hangen arinie, dier bole gi mentido plak sampai ke tenghari, tak sedar diri agaknye tido, orang dalam umah ngan bibik ko pun pekak ke apa?? Takkan tak dengo bunyi tepon ko berdering?? Penat je aku tepon. Ye la, sian dier nak bawak cherry pinky nie jauh² tau. Maklumlah, antik. Miakakaka. Aku pun sker gak 'barang antik' nie, klasik kan? Seb baek la tuan kete nie tak antik. Dier berjanji nak bawak aku naek cherry pinky, so, bertemakan pinky, aku pun pakai baju pink, sandals pink, segalanya pink la. Fewitt~ Sgt besh tau. Dah bertahun tingin nak naek kete kekura nie. Dan ini la kali pertama aku naek kete kekura. Rasa cam selebriti je. Berhenti kat traffic lights je, orang pandang, senyum. Kete tgh berjalan, orang sempat lelambai, esp kekanak. OoOO... mesti orang ingat Bini Herbie kan? Kaler PINK lg. Ke yg sebelah aku tu yg selebriti, anak raja gopal? Hahahahaha... dah dah..sok sambong citer pinky. Kepenatan melanda diri...untuk incik yg empunya kete.. mekaseh ek krn sudi membawa aku berjalan-jalan arinie ngan cherry pinky... melawat tmpt² bersejarah lg. Sungguh patriotik tuan cherry pinky nie! Sblom gi melawat tmpt bersejarah, kiterorang dah jejalan kat Bangsar Village. Pas tmpt bersejarah, gi Pavillion. Wahh..anda percaya? Tadi 1st time aku jejak kaki ke Pavillion! *malu* Dah dah....mao bebaring. Penat~
Me & Cherry Pinky- Mana lg kiut?

Merenung Masa Depan

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , ,