- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Housemate's Happy Family

Monday, May 12, 2008

Housemate's Happy Family

My Happy Family
Tadi petang, Cik Reen ada hal kena jumper kawan di lowyatt untuk mengambil t-shirt yg ditempah, saya ditinggalkan di rumah keseorangan. Saya tahu, Cik Reen mesti singgahnye kat kedai dimana dier telah menculik saya. Teng teng teng... see... Cik Reen telah membawa balik family saya. Itu isteri saya... lom terpikir lg agaknye Cik Reen nak buh muka saper sbg isteri saya. Dan lihat la duniya... saya sudah ada 3 orang anak express! Mantap, produktif...sudah tentu kami sumer sepesen ajer krn kami kan HAPPY PEMELI. Kena la berwarna Pinkish! Jantina anak² kami pun Cik Reen tak pikir lg. Ada plak Cik Reen pakaikan kami baju tp Suarnye takder. Kata Cik Reen, lom ada suar kecik utk kami. Nape ek agaknye? Mesti sbb Montot Cik Reen nie BESO sgt, sampai takder suar dia yg bole kami pakai. Berbaju pun kami syukur, totop aurat gitu. Aritu ada ke Cik Reen ambek gambo saya tgh bogel... uwaaaaaaaa..malu ai tau! Tak Baek betol Cik Reen nie. Cik Reen terpikir gak nak belikan baju kekanak untuk anak² saya, agaknye tadi dia sudah penin mengusung isteri & anak² saya dalam plastik kat area bukit bintang, teros dia balik umah. OoO..bahagianya... saya sudah ada pemeli.

p/s: oOOo.. isteri saya itu akan dihadiahkan kepada Alvina sempena birthdaynya bulan depan oleh Cik Reen.
Anak² saya itu akan dijadikan anak angkat juge la kot.
*Salah sorang anak saya akan dihadiahkan kepada Cik Retna sempena besday Cik Retna.. kenalan lama Cik Reen yg dier kenal dari gempaq.com...
Sblom pemeli saya di-give away....Baik saya menghabiskan masa yg ada ini bersama pemeli.


Hahahahahahaha....

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: ,