Wednesday, August 27, 2008

Gifts For My Fwens

Voucher Manjakan Badan

Arinie aku jejalan sekejap kat Ampang Point. Aku gi membayo segala bil². Sedang aku jejalan itu, aku tgk ada promosi spa² or saloon. So, memandangkan aku nie agak sker memanjakan badan aku yg lemau ini, aku pun membeli la voucher yg valid sampai 1hb November. Aku nye agak mahal la sket, pakej nye Body Mask & Scrub, Herba Sauna, Massage & Milk Bath dengan rega RM150. Giler murah, so aku sambar la.
Di sini aku ingin mengumumkan kepada rakan² wanita terapat ku, aku ingin memberi hadiah besday kalian utk tahun nie.
Senarai Besday kekawan ku,
1. Shuwen - 15 Sept
2. Siti Kotak - 19 Sept
3. Ann @ Temah - 21 Okt
4. Misha Mi @ Zura - 23 Okt
5. Mai @ Ukane - 28 Nov

*Utk Ezna... aku terpaksa tukarkan hadiah laen la sbb beliau mengandung. Tidak sesuai utk dapatkan voucher ini. Ezna, aku kasik ko hadiah laen la k?

Kalian mendapat voucher manjakan badan anda dari saya. Pakej ini termasok Body Scrub and Mask. Dan anda perlu memilih satu lg acara badan yg diingini, antaranya
1. Herba Sauna
2. Relaxing Facial
3. Tummy Wrap

Ingat...anda pilih hanya 1 antara 3 di atas.

Selepas itu, kiter bole dapat Fish Spa Secara Pree! Hadiah bole dituntut selepas kiter semua memilih tarikh dan masa yg sama utk bersuka ria di Spa. Tidak dibenarkan pergi seorang diri. Hahahahahaha.....
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

15 comments:

Zura said...

tq chekgu reen...trimas bebanyak..
hehhehehe..!~
tk sabar aku nak gi sauna!

ukane said...

wah.. hhahahaha.. gedeban betul adiah neh.. huhu.. bila yer nak p?

ann said...

weh besday aku lmbt lg.. dah dpt adiah... conok nyer... bila nk pegi.. aku biasa la.. hari jumaat jer free.. hahahaha.. hr lain lepas waktu berkerja la....

shuwen said...

wahhh tbest nyer... ok gurls...4 of us shud plan the date. thanks babe. aku memang sker spa-spa nih...rase cam " I'm worth it" wakakakaka

13may said...

jgn lupa besday aku 13may woit!

:D

[siti] said...

wah.. bes nyer. mekasey!!~

*aku nk g dgn sape :(

axim said...

untuk aku takder ker??

:: Cikgu Wiween :: said...

whoaa byknye voucher kak! :p

lovely-fake said...

Hurm hurmm hurmmm .. agak sedih la kan tak dpt join .. tp takpe la..u all have fun ya...

menteil said...

wa... bezday aku nak dekat nie..
xde ke ntuk aku?

.::WaNiE::. said...

wah lumayan hadiah besday..xnak kasik adiah besday aku in advance ke..kekekekeke

hUmmY said...

uh sdapnye kne urut2!

tp aku ni penggeli!

kang tjerit2 cam kne rogol aku kat ctu kang!

hahahaha~

lily lotus said...

wahh..ehem ehemm! hehehee

cepotet said...

nak jugakkkkkkkkkkk! :D

cemut said...

aiyok syok nyeeeeeee... ;(