Wednesday, August 20, 2008

Games & Holidays

Games Yg Terdapat Dlm
http://ov.cematrix.net


Mintak maap la kekawan. Biler cuti je, aku mmg maen games. Dah nak camner, kaki games mmg gini kot. Duniya nak terbalik ke aper, games tetap kena maen. Celik mata je game, nak totop mata pun game. Mimpi pun game. Mandi pun pikir cam nak counter balek points orang laen. Wlpun assignments ku berlambak, harus aku main games. Kasik Kejar itu points. Sesuai utk sumer lapisan masyarakat. Sila pakai Mozilla Firefox & pastikan browser anda ada flash, k? Kalau guna Firefox tapi takde flash nanti dia auto detect suh install terus.
Mari kiter lawan!!!!!!
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

9 comments:

13may said...

ya tak ya jugak....sekrg tgh cuti sekolah...bestnya jadik cikgu :D

ita.itu said...

jom lawan..haha..ada brani? hehe

lily lotus said...

smpt gak ekk lyn games..jeles2!

kuInaJentayutiara said...

allo cekgu... cuti sekolah main games yer assgment dah siap ker?

:: Wiween laoshi :: said...

akak! winduuu arr! bile mau jumpe nih?? mau kasik besday present laa ;)

shafa said...

Nie mst hebat dalam game. kl ada masalah game blh saya refer kan?

Along Arman said...

bESh kE gamE nEh?
macam yang kat miniclips.com jEr.. kat ctu pun banyak gamEs..

pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

games!!!
besh2.
tp cuti dh nk habes!!!
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

OvDevilz said...

along arman: game memang besh... dan banyak website offer game. tapi bukan seronok 'main tu.. yg buat jadi seronok bila kita compete sesama kita.. baru lebih umpphhh! hehehe