Friday, August 15, 2008

I'm 30 Already!

Wah. Umur aku sudah meningkat masok ke angka 30. Tak sangka plak, dalam umur yg 30 nie aku tetap menten comel & single gitu. Hahahaha. Gediknye statement. Takder sambutan aper kerana aku takmao la sambut pada 15th, sbb datok aku meninggal pada tarikh yg sama pada 2 tahun lepas. Kalo nak sambut pun, ari laen la. Gedebance bole, belated pun bole, janji not on the actual day.
Anyway, last Sunday nite, Incik Kos telah membuat satu kejotan yg hampir membuatkan aku jatuh hati (jantung aku pun nak jatuh sbb terkejot la ) dan mengalirkan air mata. Thanx so much to Incik Kos for the cake and the makan² at his house. Woh, terharu tau! Dah lama takder besday cake utk aku. Sedey je kan? Mekaseh gak utk sumer AJK Stacy's Frenz yg sesama menyambut hari jadi ku. Love You All. Utk kekawan ku yg laen, nanti la aku wat makan² k? Tp not in my house, kiter wat kat luar lar time aku ada duit yg terlebey. Jgn lupa, hadiah utk aku yg sudah mencecah 30 ini. Kalo korang nak kasik aku gelaran ANAKDARATUA pun aku terima, janji ada hadiah.

Cake yg Incik Kos kasik Aku
Sekali lg, Mekaseh Kos!!!!! Ailebiu la for the cake. Sgt sedap.
AnakDaraTua meniup lilin.
Besday Cake Laura
Me & Laura
Incik Kos buat surprise besday party khas utk aku & Laura. Uhuks, so sweet kan?

Happy 30th Birthday To Myself

Memandangkan aku lom menerima sebarang hadiah, inilah wishlist aku
1. seorang lelaki bernama suami ( perlu ke? )
2. anak bernama baby (celah mana nak cekau)
3. lense & flash utk Nicky (sendiri kasik sendiri je la)
4. tv beso flat screen ( simpan duit beli sendiri gak la)
5. PSP ( sendiri kasik sendiri utk x-mas akan datang )
6. Mainan ( oOO.. mainan ada gegaran..hiks..Bole teka? Ann je yg tau..sbb dah usha kat sg wang)
*Jgn layan ini wishlist..sumer merepek.. miakakakakaka

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

29 comments:

13may said...

???

shuwen said...

happy birthday babe! luv u so much!!

[siti] said...

wah wah.. gegaran? *buat2 blur

wes.. hepi besdei cikgu. aku wish cepat2 sampai jodohnye ye...

psp? wiuwiuwiu *tayang psp depan reen*

chuya @ mama mimi3 said...

epi besday dear... ala aper ader pada nombor.. asalkan ko menten kiut, ok per...

nyway, open table ajak aku skali ek.. muaaahahahah

okfind88 said...

akak..epy besday...mm okf da wish kt blog okf...mm asenye...xterawal sgt okf wish tu..jemput rr tgk..under topik xterlwat n xtrawal...hiks..hoppe u have a nice day..gd luck k....blaja leklok..jage diri leklok..n arap akak dpt jmpe insan yg akak syg...mm n kawin bersama si dia k...mm bg okf...akak xcam umo 30 pown..cam 25 gittew..muda trang tang2..hiks..akak amal makn madu ek??hiks..

ita.itu said...

hapy bday HD..semoga cpt2 jumpa suami ek..hehe

13may said...

oh! hepi besdayyy!!!!

Azzura a.k.a Misha_mi said...

happy birthday dear..
may God bless u alwiz

p/s: yg no enam tu..mcm ku tau aje apa barangnye.. beli dua tau!~

Laura Austin said...

Happy Birthday, reen...may many happiness return. Anyway, welcome to the club...wekekeke...

retna said...

Reen....
Hepi besday beb!!!!

Wekam to da club of 30s.. mihhahahaha...

Ok OK nnt leh kuar makan2 ngan ko..
Nak hadiah eh?? :p

okfind88 said...

owh ya..xpasan wishlist yg no 6 smlm..mm okf pown taw ape tu...xkn rr akak ann je yg taw??hiks..

Adriana said...

mainan ada gegearan?????????????? motippppppppppppppppppppp!!!!!!! larik....

MYGN Team said...

aku baru je oder kapal selam sebagai hadiah. tapi tak pe la, dah tak de dlm wishlist ko. aku hantar balik ke tibet.

Kos Serani said...

APPY BESDAY Reen, aku hanya boleh penuhi Whishlist kamo yg No.2 tu...jer heh heh heh

okfind88 said...

wawawa..whishlist no 2 ek??wawa..no 1 xnk ker??wah..ahaks...penuhi ea..bro da ckp tu..

lovely-fake said...

Selamat Hari Jadi yg ke-30..Semoga sukses & ceria selalu di samping family & kengkawan..(aku termasuk dlm senarai ke?..musykil jap..)

kak red said...

darling

sweet bday to you!

wait for yr present during the month of ramadhan ok!

Superb GURU BaniHassim said...

happy belated bday reen!
Huhu...
wishlist ko bleh tahan gak ek???
yg last tu cam "semacam" je toy tu..

Hopefully ko jgn giveup life on jodoh ni laaa..
doa byk2, sebab DIA sahaja yg tahu jodoh pertemuan ni semua..
Kalau ditakdirkan macam tu, terima dgn hati terbuka, tapi kene ade usaha la nak kearah tu...
Nasihat ustaz nih...hhehe

Heartless Devilish said...

To All Frens,

Thank You For All The Wishes...

Miakakaka...kapal selam la..
Nak tunaikan wish aku yg nomot 2 la..
Oppss... toy itu sapa yg tau..tau la.

Ezna: u r an angel to me..jgn nak ngader² wat statement menyentap hati aku...

Kos: Tq very much... aku tuntut hadiah nomot 2 k? hahahaha

shuwen, siti, eya, laura, ita.itu, okf, 13may:
Tq bebanyak...

misha, riana, okf, siti:
mainan tetap mainan la...hiks

kak red:
tq kak red.... wahh..tak sabar nak tgu bulan ramadhan..

koko:
kapal selam watper? ingat aku nak menyelam ke?

Ustaz Hazren:
aku tak give up..tp dah penat..
mekaseh di atas ucapan itu gak..

once again... tq all

Mekaseh Sumer...

hUmmY said...

aku tao aku lmbt!

tp..

SAMAT ARI TUA REEN!

muahahahha!

ko nak menan gegaran yeeE?

nnt aku kasik!

:))

chacha said...

happy bdayyyy !!
:D

cemut said...

hepi belated befday kakak!!
bes giler kek yg kat atas tu.aduh...
pape pun wish u all da bes 4 what eva u do ok kakak.

aeropama dot com said...

happy besday reen. sorry sbb lmbt bg wish...

ann said...

reen... aku wish lg besday kat ko... hehe... wish list ko no 6 tuh ek.. yg pink kaler tuh ek.. hahaha.. nnt aku bincang ngan geng.. beli kan mainan tuh k... harhar...

:: Wiween laoshi :: said...

akak! beshnye dia sambut besday! kek tu ade lagik x?? mau la skit.egegegeg ;p

menteil said...

er... aku tak wish lagi ke?
adess!! epi bezday..
kawin la cepat..
opssss!!

Heartless Devilish said...

hummy: tq...hiks..nak menan gegaran nie...

chacha: tq oso

cemut: tq..kek tuh kos yg bantai abes...

aeropama syam: np.. mekaseh for the wish

ann: hahahaha...sampaikan usul aku itu ek ke barisan kabinet..

wiween: tq...kek tuh mintak kat incik kos...akak makan sepotong je..

menteil: tq..kawen? takder calon lg weh! miakakakaka

lily lotus said...

sama mcm yg lain beb! happy besday! jgn notty2 ok..

AZAM@BAJAM said...

tup tap tup tap,tertengok la kt blog awk ni....ok juga blog awk ye...tumpang lalu....add saya dalam facebook... boleh kawan2.. mohazzam =)