- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: I'm 30 Already!

Friday, August 15, 2008

I'm 30 Already!

Wah. Umur aku sudah meningkat masok ke angka 30. Tak sangka plak, dalam umur yg 30 nie aku tetap menten comel & single gitu. Hahahaha. Gediknye statement. Takder sambutan aper kerana aku takmao la sambut pada 15th, sbb datok aku meninggal pada tarikh yg sama pada 2 tahun lepas. Kalo nak sambut pun, ari laen la. Gedebance bole, belated pun bole, janji not on the actual day.
Anyway, last Sunday nite, Incik Kos telah membuat satu kejotan yg hampir membuatkan aku jatuh hati (jantung aku pun nak jatuh sbb terkejot la ) dan mengalirkan air mata. Thanx so much to Incik Kos for the cake and the makan² at his house. Woh, terharu tau! Dah lama takder besday cake utk aku. Sedey je kan? Mekaseh gak utk sumer AJK Stacy's Frenz yg sesama menyambut hari jadi ku. Love You All. Utk kekawan ku yg laen, nanti la aku wat makan² k? Tp not in my house, kiter wat kat luar lar time aku ada duit yg terlebey. Jgn lupa, hadiah utk aku yg sudah mencecah 30 ini. Kalo korang nak kasik aku gelaran ANAKDARATUA pun aku terima, janji ada hadiah.

Cake yg Incik Kos kasik Aku
Sekali lg, Mekaseh Kos!!!!! Ailebiu la for the cake. Sgt sedap.
AnakDaraTua meniup lilin.
Besday Cake Laura
Me & Laura
Incik Kos buat surprise besday party khas utk aku & Laura. Uhuks, so sweet kan?

Happy 30th Birthday To Myself

Memandangkan aku lom menerima sebarang hadiah, inilah wishlist aku
1. seorang lelaki bernama suami ( perlu ke? )
2. anak bernama baby (celah mana nak cekau)
3. lense & flash utk Nicky (sendiri kasik sendiri je la)
4. tv beso flat screen ( simpan duit beli sendiri gak la)
5. PSP ( sendiri kasik sendiri utk x-mas akan datang )
6. Mainan ( oOO.. mainan ada gegaran..hiks..Bole teka? Ann je yg tau..sbb dah usha kat sg wang)
*Jgn layan ini wishlist..sumer merepek.. miakakakakaka

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , , ,