Sunday, August 03, 2008

Fish Spa

Aloha~ Petang tadi aku gi jumper Retna utk kasik sesuatu. Tak plan pun. Aku tgh cecuci rambut seperti biasa kat umah amoi depan umah, aku tingat yg aku perlu jumper Retna. So, aku sms la dier. Aku ajak dier makan kat Taiwan Noodles House Ampang Poen. Hihihi~ Point la.. tp aku dah biasa sebot Poen (locah? abaikan la kalo anda rasa begitu) Sesembang ngan Retna sampai sejam la kot, then kiterorang say bye bye. Aku plak mmg plan nak meronda. Takder lar plan nak menyopping, just sekadar mencuci mata. Sekali... kat blakang² sana aku jumper nie.....

Murah Kan??

My Kaki Yg Beso & Panjang - Kasut Size 8 Wokey!

Apa lagi, aku pun try la. Aku rasa murah seh. Sekali nye try, aku dok tambah masa, sbb ikan² nie taknak lari dari kaki aku. Geli tp besh. Dok rasa ikan nye molot nyonyot² kaki aku. Syiok layan. Ilangkan stress... stress tau ari² berjalan. Selesai sudah salah satu impian aku. Mmg dah lama aku nak try fish spa nie. Tp yg aku jumper, sumer nye aku rasa mahal sgt. Tak berbaloi je aku nak membayo kasik ikan tempek kat kaki aku nie kan. Sekali aku duduk, aku rasa kerana kaki aku, ada 5 ekor ikan mati la. Sian itu ikan², mati dek kekenyangan makan kulit mati kaki aku. Miakakakakakaka

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

15 comments:

retna said...

miahahaha... thanks thanks a zillion thanks.. ehehehe
ako suker... cam baby kan.. yeah u're right ;-)

Tunggu ako kasi pakai baju. ok ;)

nuu_OL said...

hahahhaha best best....sy pun nak try .ari tuh kat metro kajang mahal ooo dekat 30 lebihh..

13may said...

perghhh!!! best giler :D

13may said...

menarik la entri ko pasai stress tuh...

tai aku bila stress, aku suka tido...cukup senang nak tido kalo aku tgh stress...hehhe hehhe

Wiween @ Awin said...

huwaaa beshnye gi fish spa.kat midbeli tu rm35 for 30 mins kak oi!! heeee mahal! geli yg tatahan tu kak.sakit okeh lagik.agagga ;p

lindosh said...

aku pong suka sebot ampang poen ahahha.

weh cam geli sket ikan2 tu dok nyotnyotttt

ita.itu said...

murah ek..aku nak pg x tau bila lg..hehe

cemut said...

wooooooooooooooooo mesti memula cam geli2 kan...nak teraiiiiiiiii jugak ni.

Mr_Aries said...

wehh .. kat mana? aku nak pi.. huhuhuhu.. dari aritu aku maleh nak pi jejauh carik. Bagi aku spesifik location :D

Superb GURU BaniHassim said...

woah..
pi fish spa laaa...
Huhu...
btul ke anak ikan tu mati??
Huhu, kerana kekenyangan atau kebauan kaki ko...heehe..

CLEO said...

weh kalo aku still ada kat sana bole gak join ko. bio ikan tu makan kudis2 kat kaki aku ni heheheh

Syam said...

anak ikan mati sebab kaki kau bau kot. wahahah... berapa ar kau bayar utk wat fish spa ni? mahal ke murah?

ps: lama siot tak jenguk blog kau ni. rindu beb...

cheers,

syam @ http://aeropama.com

VAGG said...

kalo selam muka gaknye bleh dak. kasi buang gak sel2 mati. ekekekee

hUmmY said...

wakakakaka!

kaki bau cagu beb!

mmg aa ikan tu matik!

kompem muke ikan tu ijau!

:))

love-n-hate said...

wow... nice!!!