- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Fish Spa

Sunday, August 03, 2008

Fish Spa

Aloha~ Petang tadi aku gi jumper Retna utk kasik sesuatu. Tak plan pun. Aku tgh cecuci rambut seperti biasa kat umah amoi depan umah, aku tingat yg aku perlu jumper Retna. So, aku sms la dier. Aku ajak dier makan kat Taiwan Noodles House Ampang Poen. Hihihi~ Point la.. tp aku dah biasa sebot Poen (locah? abaikan la kalo anda rasa begitu) Sesembang ngan Retna sampai sejam la kot, then kiterorang say bye bye. Aku plak mmg plan nak meronda. Takder lar plan nak menyopping, just sekadar mencuci mata. Sekali... kat blakang² sana aku jumper nie.....

Murah Kan??

My Kaki Yg Beso & Panjang - Kasut Size 8 Wokey!

Apa lagi, aku pun try la. Aku rasa murah seh. Sekali nye try, aku dok tambah masa, sbb ikan² nie taknak lari dari kaki aku. Geli tp besh. Dok rasa ikan nye molot nyonyot² kaki aku. Syiok layan. Ilangkan stress... stress tau ari² berjalan. Selesai sudah salah satu impian aku. Mmg dah lama aku nak try fish spa nie. Tp yg aku jumper, sumer nye aku rasa mahal sgt. Tak berbaloi je aku nak membayo kasik ikan tempek kat kaki aku nie kan. Sekali aku duduk, aku rasa kerana kaki aku, ada 5 ekor ikan mati la. Sian itu ikan², mati dek kekenyangan makan kulit mati kaki aku. Miakakakakakaka

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , ,