Sunday, February 15, 2009

Header Baru

Header Baru

Ini header blog ini yg terbaru. Smoga headerku tidak hilang lagi. Header ini dibikin oleh seorang kawan. Hiks.. mekaseh ya incik. Beliau fenin tgk header aku yg agak 'sweet' aritu. Well, part of this blog is his doing. Layout, header, gambo di-olah oleh beliau dari dulu lagi. Aku hanya tau type entry je. Aku malas nak godek template blog ini. Aku rela tgk blog ini semacam pelik biler layout senget benget or berterabur drpd nak suh aku godek dan edit. MALAS.. sbb aku byk keje laen nak buat. Hahahaha...seb baek lar incik nie sgt prihatin dan syg kat aku. Aku suh tlg wat entry utk blog ini, dier malas plak. Hish... Aku malas dah sebenarnye nak berblogging nie, fenat ar... idea tarak.. biler lar agaknye idea² merepek aku tuh nak kembali ke pangkal jalan ek? Tgu ajer lar ek.....

p/s: ada orang kata... header di atas baru menunjukkan konsep blog aku.. dan diri aku.. betol ke?

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

4 comments:

Zura said...

hahahaa..
header ni lawa gak..tp agak gelap dan kusam le..
buat la header yg ceria sket weh..
aniway header dulu yg berbunga tu pon ok ape..
hik hik hik..

lily lotus said...

wooo..ganas sehh ur header..hehe..looks cool..

shuwen said...

ini baru deilish...ini baru reen!!! wahhh welkam bek...anyway tapi tang yang tgh jilat rose tu cam x ganas laa nampak cam kinky wakakakakaka

shuwen said...

eh salah eja lak devilish...kene suh abun beli aku keyboard lappy baru neh!!