- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Header Baru

Sunday, February 15, 2009

Header Baru

Header Baru

Ini header blog ini yg terbaru. Smoga headerku tidak hilang lagi. Header ini dibikin oleh seorang kawan. Hiks.. mekaseh ya incik. Beliau fenin tgk header aku yg agak 'sweet' aritu. Well, part of this blog is his doing. Layout, header, gambo di-olah oleh beliau dari dulu lagi. Aku hanya tau type entry je. Aku malas nak godek template blog ini. Aku rela tgk blog ini semacam pelik biler layout senget benget or berterabur drpd nak suh aku godek dan edit. MALAS.. sbb aku byk keje laen nak buat. Hahahaha...seb baek lar incik nie sgt prihatin dan syg kat aku. Aku suh tlg wat entry utk blog ini, dier malas plak. Hish... Aku malas dah sebenarnye nak berblogging nie, fenat ar... idea tarak.. biler lar agaknye idea² merepek aku tuh nak kembali ke pangkal jalan ek? Tgu ajer lar ek.....

p/s: ada orang kata... header di atas baru menunjukkan konsep blog aku.. dan diri aku.. betol ke?

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: ,