Wednesday, October 22, 2008

Projek Giler

Sempena arinie last day aku final exam, last nite aku bole giler came out with 1 idea ngan Cik Siti. Aku teringin nak wat projek giler bersama Cik Siti. Hmm... konsep aper? Sudah dipikirkan.. Di mana? Tentulah Umah Aku... studio studio kenot go..kang owner studio pengsan plak. Make up? Tak Perlu. Pakaian? Juge Tak Perlu... Miakakaka....
Aku admired sorang photographer nie. Dier sker wat potrait dier sendiri from many angels & in many ways. Bukan nak meniru dier...tp aku mmg sker kalo gambo aku diambil begini...
Credit To SubterfugeMalaises @ Sue Anna
sila layari koleksi beliau di sini
dan juga blog beliau di sini

Nanti ek Cik Siti, kiter wat umah aku cam studio gak.yes, Cik Siti akan menjadi fotogeraper aku! Waduh..teruja nie pas tgk koleksi SueAnna.
Ada sesapa nak join? Ada Brani? Sila tinggalkan komen anda.

*Kalo anda rasa mual & loya tekak, ini jawapan dari aku... AKU PUNYE SUKA LA!!!! :รพ
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

14 comments:

okfind88 said...

waah....biar btul kak??btul ke??nnti da berjye..post la kt sni..hiks.

cemut said...

fuh mmg lawa la die nye koleksi!!

ssshhh!!! said...

lets do it n enjoy...

hUmmY said...

hahahaha!

chare beb!

lovely-fake said...

bleh tak klu adam nk join?wahahahahaha amacam?

Zura said...

kalo adam join..
aku pon nak ajak ezna join gak..
lama dah tk buat kije giler camtu..
hehheheh..

.::WaNiE::. said...

marvellous ok gambar2 tu

nak tengok version ko pulak

Kos Serani said...

Wah,,,berani mati la tu. Tapi kalau kita fikir benda ni ART....Xde la kira keterlaluan. Dare to try?

lily lotus said...

huhu..wat jgn tak wat

lovely-fake said...

wey zura..klu aku kena cover tang perut la..nnt org ckp aku mendiskriminasi baby yg blum lahir ni wahahahahah tak pun amik gambar dr blakang je ok??hahahahahha

:: Cikgu Wiween :: said...

whoaaaa napa x ajak awin skali!! :P

ArELeEz said...

hye! i'm back! ;-P

JejariKu said...

apa salahnya untuk mencuba sesuatu yg kita sendiri idamkam...lagi pun bukannya terjolok mata pun...buktikannya reen

lindosh said...

koleksi anna mmg cun habis. aku harap ko ngan siti nanti bleh jadi terhebat gak. sok2 bleh amik korang je hiho