Monday, October 20, 2008

Happy 24th Besday Ann

Wlpun aku tgh mengalami sindrom kurang upaya utk chat & blogging gegara sedang menghadapi peperiksaan, sempat gak lar aku nak wat entry khas utk kawan aku...ANN. Sabtu lepas celebrate besday dier secara advance di Naili's Sentul. Ish..takbole type pepanjang la...aku ngantuk, penat & nak tido. Pagi nanti kol 3 aku nak bgn baca buku!!! Tgk gambo sudah la..Besday Ann Sok La..Ari Selasa 21hb Oktober
Happy Besday Ann..
I bought the cake secara berlari kuar dari kete Pejal.
Dah lambat weh!!!!! Takot kedai cake katop!
Tiup Lagi La ...
Smoga Ko Panjang Umur, Murah Rezeki & Cepat Kawen
Nasi Lemak Kos & KazenNye
Hahahaha... Dierorang kata Cup A
Kos Nak GEGET itu nasi lemak..
Ish Pejal nie..wat aper plak tuh?
Pejal & Lora Mmg Sker Enterprem tau!
Makan Atas Lantai Pun Jadi La
Tuh la... dah tau tak muat.. nak gak duk atas pokok!!!
Persembahan Ketiduran Oleh Pejal Khas Utk Besday ANN
Mati La... lari lari..selamatkan diri~
Pejal bole tido plak, dier penat sgt katanye~
Pejal..Jgn Marah Aku Ek... HikHikHik~

Byk Lagi gambo.... tp aku simpan wat entry laen!!
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

8 comments:

lindosh said...

epi besday buat kawan ko si ann tu

.::WaNiE::. said...

aku kenal kek itu

kek itu sedap

cemut said...

hahahaha xsenonoh nye die tido

Zura said...

sian si Reen..
bizi bebenor la dia..

StacyFrenz Official Blog said...

Kek tu sodap...memang kegemaranku Blueberry. Ayou...tu yg tido terkangkang tu apa kes? aku enjoy mlm tu walau sentap kat Charm...ayo..last minit baru cakap. To Ann...CUP A tu memang sama tajam dgn Bra kamo keh keh keh

Sabrina said...

reen mekaseh ek.. mmg sedap kek tuh.. lembut didalam.. huhu...


aiyoOOo kos!! ko tgk ka aku punya Bra?? how come !! only koko tau ok my size ok !! wakakakaakka ooOOOpsss!

ann said...

alamak.. aku terguna act blog bos aku pulak.. huhuauha.. reen komen yg atas tuh dr aku.. huhu ..

sixnebess said...

hohoho..hepi besday sama kak ann.. ;) kak reen tlg smpaikan ek.leh ka gtu? :p
and good luck tuk exam kakreen..
salam...