Sunday, October 26, 2008

Hari Kekenyangan~

Semalam aku ada byk open house, tp aku sempat pegi satu je, rumah MishaMi@Zura. Ekceli umah adik dier yg kat Seri Kembangan. Aku tumpang kete Ezna, pegi ngan Cho & Adam. Open house nie gak wat sempena besday anak kedua Zura yg masok 3tahun. Aku makan nasi ayam & roti jala. Pergh, mmg sedap! Tak rugi gi umah Zura nie. Makanan dier sungguh sedap. Dpt plak makan cake... nyumm nyumm..cake padang bola. Happy Besday utk Anak Zura.

Cake Padang Bola-Sedap
Tiup Kekuat
Zura Tgh Buat Roti Jala Di Dapor
Si Suami Menolong Si Isteri Di Dapor - So Sweet~
Aku, Zura & Ezna
Dierorang Memasing Tayang Anak, Aku Tayang Beg Je La
Tahun Depan Aku Pun Nak Tayang Anak La..opsss..

Pas makan² kat umah Zura, kiterorang gi Carrefour Ampang mencari dvd player baru. Dvd Player lama aku dah jahanam! Dah cukup taim dvd lama tuh utk pergi meninggalkan aku. Jangka hayat dier bertahan selama 2 tahun je. Muekekeke. Mende murah, camtu la kan. Aku pun tak sker sgt beli barang mahal. Kalo mahal, susah rosak, bila tak rosak, aku takbole ganti. So bila dah rosak, bole ganti, bole shopping! Yesh... harharhar. 1st taim aku jejak kaki ke Carrefour Ampang nie. Bole tahan lar, parking pun senang. Aku mencarik dvd player then jejalan carik bulb. Bulb bilik air aku dah terbakar. Aku terpaksa cabut yg kat bilik air blakang, utk pakai kat bilik air aku plak utk beberapa hari.
Adam Menunggang
Nie kat The Mines- Sblom Gi Umah Zura
Anak Siapa La Yg Dlm Bakul Tuh?
Kejamnye Bapak Dier!
Adam La!
Miakakakaka..Adam Diam Je Duk Dlm Bakul

Waktu mlm plak, aku pegi makan satay. Aku dah berbulan teringin nak makan satay yg sedap. Aku ajak Koko & Ann gi makan Satay Haji Samuri, cadangan ditolak kerana destinasi sgt jauh. So, pegi yg dekat² je la, kat depan Menara Celcom ada satu kedai, satay dier pun not bad. Sedap! Kedian, Mai & Udin pun sampai, apa lagi, sumer melantak ar!
Satay
Aku Tak Ingat Plak Nak Tanya Secucuk Satay Nie Reganye Braper
Ingat Nak Makan Je
Peace dr Mai - Mari Makan Satay
Ann Yg Sengal
Pompuan Nie Kan.. Penoh Camera Aku Ngan Muka Dier Cam Nie!!!!
Dier Makan Baru Secucuk Tp Possing Macam Makan Berpuluh Cucuk!
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

9 comments:

menteil said...

cedapnyer.... bak sket!!

ann said...

yaaaaaaaaaaaa ampun... apa kena si adam tuh... kakaka.. comey nyer.. cam ai jugak.. kohkoh... leh lak dia ddk kat bakul diam2 ek...

adei berat ku dah bertambah.. opn hse sana sini.. adei.. lepas raya ni kena setat ikat perut blk.. !!

iRma IzZaTi said...

wah, best betul kak...
jejalan satu hari...
nanti kawin jgn lpe jmput taw...
kan taun dpn nak posing dgn anak...
oooppppsss~~~~hehehe

lindosh said...

kek padang bola tu yg tak tahan tu

Heartless Devilish said...

menteil: dah abes dah..

ann: ko eksesais je..takyah diet

irma: cuti je jejalan.. wah wah ko.. ingat akak ko nie nak kawen tahun depan ke?

lindosh: dasat kan skrg.. kek ada memacam!

Zura said...

hahaha..
tu pon nasib baik aku jumpa reen..
dibuatnye derang nak kek ultraman..
mana aku nak mencari?
huhuhuhuhuh...

aniway thanks kat ko ngn ezna sbb sudi dtg ke rumah aku..
smpai ke dapor tu...
hihihhi...

taun depan aku buat lagi...
dirumah sendrik plak..
insyaAllah..

lovely-fake said...

Tahun depan make sure ada roti jala lg aaaa hahahahahaha aku sudah jatuh chenta sama roti jalamu itu wahai zura..

Adam tu wat aksi mengantuk seharian berjalan..tu duk dlm bakul pn diam jek..hik hik hik

hUmmY said...

hahahahhaa!

gile comel dok lam bakul!

:))

shuwen said...

uwaaaa naper x ajak..? sedap tu makan satay!!!