- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Dangerously In Love

Friday, October 31, 2008

Dangerously In Love

*Gambo Sekadar Hiasan*
~Winks~Winks~

Baby I love you

You are my life
My happiest moments weren't complete
If you weren't by my side
You're my relation
In connection to the sun
With you next to me
There's no darkness I can't overcome
You are my raindrop
I am the sea
With you and God, who's my sunlight
I bloom and grow so beautifully
Baby, I'm so proud
So proud to be your girl
You make the confusion
Go all away
From this cold and messed up world

I am in love with you
You set me free
I can't do this thing
Called life without you here with me
Cause I'm Dangerously In Love with you
I'll never leave
Just keep lovin' me
The way I love you loving me

And I know you love me
Love me for who I am
Cause years before I became who I am
Baby you were my man
I know it ain't easy
Easy loving me
I appreciate the love and dedication
From you to me
Later on in my destiny
I see myself having your child
I see myself being your wife
And I see my whole future in your eyes
Thought of all my love for you
sometimes make me wanna cry
Realize all my blessings
I'm grateful
To have you by my side

Lately, aku bz sket je. Tp sbb otak aku tgh mengalami kebekuan tahap babun, aku pun tatau nak wat entry aper. Lagi 2 mgu, aku akan bercuti sampai tahun depan, hoye, bercuti selama sebulan setengah... korang ada tak cuti cam aku? Takder kan...? So anda jgn dengki k sama aku? Miakakaka, giler berlagak plak aku nie kan. Aku kiranye sedang menghitung hari je nie. Tak sabarnye la nak jumper DIER! Saper DIER itu? Ader ar...mana bole bilang kat sini. Kekawan je. Selama 2 mgu seblom aku bercuti, aku takmao diganggu. Aku mao concentrate bikin sumer keje yg aku dah tinggalkan 3 bulan. Jgn luper ek kekawan, aku nie baru je masok bekerja selepas 3 bulan cuti blajo. Aku ingatkan bole cuti teros, tp ampes, kena masok koje lar plak. Udahla aku bebalik segala gosip yg aku tinggalkan selama 3 bulan itu, aku dengari satu persatu yg diciterkan oleh kekawan tmpt sekerja. Ada citer suka duka. I feel pity for some of them, tp aper je mampu aku buat? Aku bukannye CIK MENTERI. Sok nie pun aku kena gi meeting gak, bebalik teros kena keje sampai sabtu? Arghhh...duniya sungguh kejam. Seb baek la kekadang ada si DIER yg sker merapu ngan aku tru sms di waktu siang, memalam merapu dalam YM sblom tido.
Ujung minggu depan, aku akan ke Melaka, bercuti ngan kekawan. A Famosa ka? Ye kot... katanye nak ambek villa yg ada swimming pool sendiri. Yesh...aku nak berendam.
Ekceli, aku tau aku nie kekadang agak sengal. Kekadang agak poyo. Nie skrg mood tgh sengal lar nie. Tuh yg merepek je. Ada apa dalam HATI? Ada bunga api kecil yg sedang meletop.. *boom* *boom* *boom*. Ada ada dalam PEROT? Ada bunyi²an yg krot kret krot kret. Mintak diisi. Ok la kekawan, aku mao bersiap gi koje.

*Rasa windu laks kat DIER... (wat muka sengal... ihiks~)
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , ,