- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Happy Birthday Greg

Saturday, October 18, 2008

Happy Birthday Greg

Happy 26th Birthday Greg!
Hensem? Macho?
Tgk lar KAKAK dier macam mana kan kan??!!!!

Yesterday was my youngest brother 26th besday. Adik bongsu aku pun dah berumur 26 tahun. Hiks, aku sempat sms je. Hadiah dier nanti² la aku post, ala aritu pun aku dah hadiahkan ko graphing calculator yg mahal dik weh!!!! Aku ada masalah masa skrg. Mgu depan aku nak final exam. Anyway...his name is Greg @ Gregory. Tgh study, baru je dier further study selepas dier bekerja beberapa tahun. Dier lar tmpt ku bermanja bila aku balik ke Kuching. Dier lar yg jadi driver aku & tour guide aku. He is sweet, sgt bertanggungjawab wlpun dier anak lelaki dan yang paling bongsu. Dier lar yg menjaga parents aku kat umah. Dier lar yg menguruskan segala hal rumah. Without him, aku takkan berada di KL seperti skrg. Dier sanggup berkorban demi kakak & abangnye. Abang dier iaitu adik aku lg sorang ada di Limbang. Terpaksa lar si kecik nie duk dediam kat Kuching jaga rumah & parents. Hehehe..aku bukan taknak balik, tp aku masih ada urusan yg belum diselesaikan di Tanah Semenanjung ini. Cukup taim nanti aku balik la menetap di Kuching! Or...bila aku 'berkahwin' ngan orang sana??? Mungkin....(miakakakaka)
Smoga Greg berjaya dalam studynya, murah rezeki, panjang umur & cepat kawen! Akak ko nie dah tak tahan dengo bebelan setiap ari. Ko langkah bendul pun takper lar... akak ko tak kesah!
Greg & Cha ( My Sister In-Law To Be)
Ramai orang kata Cha ada IRAS STACY AF6
Cepat² la korang kawen weh!

Takder lar tinger aku panas tetiap ari!

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: ,