Sunday, March 30, 2008

Taufufa Lembik

Aku & Mai Di Petaling Street

Lamanye tak makan taufufa kan Mai....? Sedap tak TaufuFa itu...?
We went out this afternoon for 'kai kai'.. I was not in the good mood since last few days.. shits happened in my life... Luckily I have frens around me. Kalo tak..sah aku kena histeria kat umah nie sesorang semalam.
It might be a sign that I should stay away for a while from where I am now... talked to a fren last nite and he said the same thing..'reen..go somewhere else to hv some fun' oOO..fun..byk u nye fun... mana nak carik fun? U tot itu fun cam fun-fair ke? Bole maen tikam-tikam? Bole maen merry-go-round? And go inside the 'haunted house' yg lom tentu rasa menakotkan..
And that conversation reminds me abt my previous conversations (abt 2 years back- I blogged abt it in January 2006) with someone else... 'reen...go out for drinks and flirt' wor wor wor...'flirt'? Hahahaha...
Working so hard and try to be so nice with everyone. I dun want to be rebellious as what I used to be. Taknak jadi REEN YG DULU. Most of my close fwens asked, ' mana Reen yg aku kenal dulu? Ko dah kenapa jadi gini Reen?'
*sigh* I can't answered them that questions... Aku pun tatau mana peginya Reen yg dulu itu. Aku biar diri aku diperkotak-katikkan. Biar la, takpe la, buat masa skrg, jawab aku dalam hati. Aku hanya mampu tersenyum. Kedian, aku terpikir lagi, 'sampai bila?'
Do u deserve me?
Kalo dah benci, buang saja aku. Tak perlu ko nak simpan aku wat pekasam. Jgn buat aku camnie. Aku masih ingat & simpan lagi janji² manis mu itu. Tp akhirnya, kau mungkari janji² mu itu! Damn You!!!!Damn Mader Faker! Bodo!!!!! Kalo dah takmao aku, campak je aku memana, aku bole idop la! I'm A Power Puff Gal!! Nie dok main tarik tali ngan aku naper? Ko dah takder keje laen? Ko sker kan tgk aku camnie kan? Jumper aku bila kau perlu dan mengayat aku ngan kata² manis. Ptuihh... Time tuh la ko kerah aku cam kuli batak ko kan??? Tgu la...tgu time aku ilang sabar..aku larik! (mana je aku nak larik nie?) Kohkohkoh~ Sempat lagi aku gelak. Kalo ko rasa aku tak cukup bagos... apa lagi..buang lar aku jejauh! Pi la mengendeng and mintak tolong ngan orang yg ko sker tuh!
uwarghh...lega sket after sesi menaep ketek ketek ketok ketok kibod aku yg berhabuk nie.
Me tetiop kibod kesayangan..sambil bebelek camera baru.. camera kecik baru yg aku bole sumbat dalam handbag! Hahaha..marah je aku shopping..marah je aku joli..marah je aku wat diri aku sakit....kalo dulu..aku marah..aku tak ingat umah (nie perangai lama aku la). Skrg nie, wlpun aku marah tahap gunung berapi, aku tetap balik umah wlpun jam kol 2-3pagi. Rumahku Surgaku, aku ada bebear, bebear musyuk... yg aku pelok & ceom setiap kali aku membuta.
Go Reen... Go Reen...Jgn Jadi Cam Taufufa Lembek..... Chiayou!!!!!

Sesi Berbekam..duuuhhh..sakit!!!!
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

5 comments:

.::WaNiE::. said...

apa kene mengena ngn tau fu fa nih..aku suke makan taufufa..jom reen layan..

**pasal dia itu..biarkannnn...**

Kos Serani said...

WE HAVE CHOICE IN OUR LIFE.WANNA HAPPY OR SAD. IF U KEEP THE OLD STORY@SAD STORY IN UR MIND, UR LIFE WILL STILL IN MISERY. JUST THROW IT OUT. DRAW UR LIFE WITH WHAT COLOR U WISH...THEN, U'LL HAPPY ALWAYS ;)

mama mimie said...

sabar la reen.. taufufa sedap.. hehehe

weh ko bekam kat mana? aku tingin nak bekam ar.. sakit ek?

ita.itu said...

taufufa sdp...lg2 kalo sejukkan..wah ko no HD mmg brani ek..bekam lah. tattoo lah..aku ngk pun takut..hehe

cepotet said...

taufufa sangat sedap! dulu selalu makan lepas balik jogging kat kiara park. nyum.. nyum..

kak, jgn dulikkan 'dia' itu kak. life ni memang macam tu. sabar bebanyak yea..

*hugs*