- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: I Miss Them

Friday, December 28, 2007

I Miss Them

My Youngest Brother & His GF- Greg & Felicia

Hihihi. Nih la orang² yg menjadi peneman setia ketika aku balik ke Kuching bebaru nih. Sweet couple. Ke mana saja aku nak pegi, adik aku akan jadi driver aku dan ditemani oleh gf-nye. Aku senang ngan gf adik aku nih. Very humble, sporting & obedient. Agak lama la dierorang nih berchenta, ader kot dalam 4-5 tahun. Dari dierorang umur belasan lg. Dan ni la 1st gf adik aku yg agak sengal nih kan. Aku pun sker kalo dapat this gal sbg adik ipar. Hahaha.. sblom aku balik, adik aku pesan
'sis..kawen fast² pls. after u kawen..i want to kawen. Cha (Felicia) is going to finish her study liao.'

Gatainye la adik aku nih kan. Mak aku marah biler dier tanya aku soklan gitu. And satu point gak la utk mak aku... supaya dier tgk aku settle down.
'U hv to settle down. Dun u pity with ur 2 brothers? They told me..they want to see u happy... '

Haishhhhh..aku plak yg jadi penin. Aku cukup tension biler pemeli aku bukak bab story gini.

I really miss them so much... i miss Greg & Cha... dierorang la sker bawak aku jejalan.. merayau tak tentu hala memalam sampai ke pagi. (Alasan dierorang nak dating sampai pagi gak lar.. bawak aku kuar...pandai kan adik aku kan) hahahahahaha...

Life. Is. Colourful. To. Make. Our. Life. Wonderful.