- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Let's Talk About Love

Friday, November 07, 2008

Let's Talk About Love

Betapa Kerdilnye Aku

LET'S TALK ABOUT LOVE (Celine Dion)

Everywhere I go all the places that I've been
Every smile is a new horizon on a land I've never seen
There are people around the world - different faces different names
But there's one true emotion that reminds me we're the same...
Let's talk about love

From the laughter of a child to the tears of a grown man
There's a thread that runs right through us all and helps us understand
As subtle as a breeze - that fans a flicker to a flame
From the very first sweet melody to the very last refrain...

Let's talk about love
Let's talk about us
Let's talk about life
Let's talk about trust
Let's talk about love

It's the king of all who live and the queen of good hearts
It's the ace you may keep up your sleeve - �til the name is all but lost
As deep as any sea - with the rage of any storm
But as gentle as a falling leaf on any autumn morn...

Let's talk about love - it's all were needin'
Let's talk about us - it's the air we're breathin'
Let's talk about life - I wanna know you
Let's talk about trust - and I wanna show you
Let's talk about love

Yuhu people. Merepek je aku beberapa mgu nie kan, maklum la masalah jiwa raga hati limpa jantung sedang melanda diri. Now, dah ok kot. Smlm kena se-das tembakan dalam tinger melalui corong handphone. Miakakakaka. Aku nie kan, sker mende yg sahih, yg nyata, maybe sbb aku nie agak blur or salah sorang yg sker wat bodo tentang mende yg remeh temeh. That's why aku nie HEARTLESS DEVILISH. Hati kering & hati batu orang kata. Tp sekering-kering hati aku, aku still ada sedikit perasaan la, takder lar aku kejam or keji. Kalo orang kasik hints pun, aku wat bodo, aku malas nak pikir. Selagi tak berteros terang, aku anggap lar takder aper. Ko sker aku?? Naper ko tak cakap ko sker aku?? Nak aku rasa sendiri?? Bole BLAHHH!!! Cam aku takder keje laen plak kan.. nak pikir² naper ko wat camtu..naper ko wat camnie.. alahai.. cam kekanak riang ribena je. AKU TUMBUK KANG! Cuba ko cakap straight to the point, aku paham la. Hohohoho... satu lg kalo dah cakap, aku sker tanya plak, mengapa, kenapa, bagaimana, bila dan apa? Sungguh complicated plak aku ada tikanye. Sumer aku nak tau, sampai dia naik malas naik fenin. Anyway, aku mungkin tgh bahagia, mungkin eh... sila tgu & lihat. Follow the flow ajer aku nie. Syiok gak tetiber aku jadi 'dabel', tak syiok pun ada gak sebenarnye! Dah biasa single, sker ati aku nak watper..sker ati aku nak gi mana. Pastu skrg aku kena buat cam 'punch card'. Lor... lama siot takder 'adegan' sebegitu dalam idop aku. Sweet je bila ada someone care. Care sbg kawan pun besh, kalo nak lebey sket dr kawan pun lg besh. Hahahaha.
Aku tak percaya kalo ada orang kata dier sker aku sebenarnye. Y? Ntah.. maybe sbb experiences aku byk yg membuatkan aku tak trust in certain things . Aku sker tgk dan rasa aper yg dia buat utk aku.
Ar... cukup la time aku utk merepek... ari senin aku sambong lg... or mlm kang ke...
Esok aku nak gi MELAKA................Beshnye!!!!!!!!!!!!!!!!
Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , ,