Thursday, November 20, 2008

1st Week

MenTIDO

Cuti skolah sudah mula Isnin nie tadi. Tp aku takder ke mana lg pun. 1st week adalah utk aku recharge segala kekurangan tido aku yg selama berbulan itu. So, aku mentido, makan, jalan & mentido. Mgu depan maybe aku start jalan jauh sket lar kot. Penat gak mentido nie. Siang malam membuta kan... kang aku jadi belon laks. Anyway, I will be away starting from middle of December maybe, satu aku kena balik ke pangkal jalan- kpg halaman- umah mak aku le!
Happy Holidays People!
(utk kaum² yg cuti cam aku..hahahaha)



Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

8 comments:

gadisbintang said...

jangan tido
pas makan tau
sayang

:-)

hUmmY said...

hahaha!

happy holiday gak reen!

jom tedo scare mati2an!

tp jgn sampai mati dlm tedo sudah!

:))

ryomasakuno said...

selamat bercutiiiiiiiiii...aku pon nk join x lama lagi

lily lotus said...

indahnya idop ;)
..enjoy ur hols to the fullest!

Chekgu BaniHassim said...

hehe...
dunia ini aku yang punya..
tmbah2 kalau hari ujan ye reen..heheh

kuIna Jentayutiara said...

ayoooo ko makan then tido
tak baik tau utk kesihatan..

ehuk ehuk... sebenarnya
aku jealous kat ko.... tu aje

:: Cikgu Wiween :: said...

mentido sampai nampak lipasss??? agagag :p

lindosh said...

eh, ko sabah ke sarawak? aku teringin nak gi jenjalan belah sana. tapi mana besh ah?