- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: 2nd Week

Tuesday, November 25, 2008

2nd Week

My so-called lazy & bz week was over. Mgu nie masok mgu kedua aku bercuti. Keje rasmi still ada yg lom apdet, tgu lar nanti² aku ada mood, aku setelkan sblom balik ke umah mak. Last week aku ada hal sket ngan orang² yg tersayang. My kekaseh ati & sister in-law (gf my youngest brother) to be datang KL. Fenat gak lar kan, berjalan, shopping, makan and bla bla bla....

Sesekali Melayan Perasaan &
Meluangkan Masa Together-Gether

Me & My Sister In-Law To Be Sker Makan

Smlm selepas menghantar my sister in-law to be kat KL Sentral (dier nak balik umah aunty dier yg kat Shah Alam), aku pun seperti biasa, kembali hidup bersendirian. Uhuks.. sedey je. Kekaseh ati dah balek (sblom bakal adik ipar datang)... bakal adik ipar pun dah balek...


Memalaskan Diri
Merindui 'Dier' Sgt²
(rasa cam nak terbang je ke sana)


Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , , ,