Tuesday, November 25, 2008

2nd Week

My so-called lazy & bz week was over. Mgu nie masok mgu kedua aku bercuti. Keje rasmi still ada yg lom apdet, tgu lar nanti² aku ada mood, aku setelkan sblom balik ke umah mak. Last week aku ada hal sket ngan orang² yg tersayang. My kekaseh ati & sister in-law (gf my youngest brother) to be datang KL. Fenat gak lar kan, berjalan, shopping, makan and bla bla bla....

Sesekali Melayan Perasaan &
Meluangkan Masa Together-Gether

Me & My Sister In-Law To Be Sker Makan

Smlm selepas menghantar my sister in-law to be kat KL Sentral (dier nak balik umah aunty dier yg kat Shah Alam), aku pun seperti biasa, kembali hidup bersendirian. Uhuks.. sedey je. Kekaseh ati dah balek (sblom bakal adik ipar datang)... bakal adik ipar pun dah balek...


Memalaskan Diri
Merindui 'Dier' Sgt²
(rasa cam nak terbang je ke sana)


Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

11 comments:

vagg. said...

elo weyyy..
alaaaaaa jgn le sesedih gitu..
kat sini ramai kengkawan hape..
rasa keseorangan tuh sementara jek kan.
ko bz2kan la diri. cheer up cheer up

Witty Angel said...

aaaa comellll la kartun..ehhee

Along Arman said...

ehem ehem...
sape tu kekasih hati.. :D
alaa.. kiteorg ni kan ada buat peneman di kala kebosanan :)
cheer up..

ita.itu said...

hd kawin je la cpt.hehe..cantik la gmbr2 kat atas ni..

Honeylemon said...

skali skala mlayan prasaan bagus gak tue kan.... :)

:: Cikgu Wiween :: said...

huwaaaaaaaaaa tetap jeles dgn ur sister in law okeh!! greeeeeeeeeeeeeeggggggggggggggg i lebiu!! agagaga :p

hUmmY said...

kekekeke!

kawen jela reen!

tadela rendu2 dah!

:))

lindosh said...

ko tak single dah yee? cepat la kawin kalau camtu. bosan weh idop sesorang ni :P

ArELeEz said...

windu banget nmpk!!! ;)

lily lotus said...

so cute! anyway buh laa pic btul sekali..sapelah jejaka bertuah tu ;)

gadisbintang said...

honey,
kamu selalu ditelan
kegelapan malam

with him?

hohoho..

:-)