- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Aku? BZ?

Tuesday, October 30, 2007

Aku? BZ?

BZ ke Aku?

Hihihihi..lamanye tak menaep dalam nie sejak dua menjak nie kan? Sian kekawan yg sker jenguk dalam blog aku nie..tp takder entry yg baru...nak kata aku nie bz sgt...takder la plak..ader je aku dok menepekkan muka depan pc nie.. cuma kekadang aku nie layan citer² yg aku donlod.. cam biasa la kan..skrg nie musim aku tgh giler tgk drama siri jepon..tak kesah lar yg lama ke atau yg baru...mmg aku pulun donlod selagi hard disk aku mampu menampung kepadatannya.. Wat masa skrg nie aku tgh layan GTO... aku tau nie citer lama..tp sian aku..zaman dulu pc aku cabuk je.. skrg sementara pc aku tak wat hal..baek aku pulun taram citer² nie.. Kelakar gak citer nie.. most citer yg aku sker tgk..yg mengisahkan cikgu cikgi... sedikit sebanyak.. nya memotivasikan diri aku yg membawa title tersebut... smoga tabah menjalankan tugas walaupun dugaan yg mendatang tuh maha hebat ada kalanye... kalo mental aku tak kuat..dah lama dah aku nie letak jawatan...besh gak drama bersiri GTO & Gokusen nie..krem perot aku gelak tgk mimik² muka dierorang nie..

BZnye aku...

Dari semalam aku ke One Utama tetiap pagi.. sampai lar besok.. kena bersesak naek putra ...fuhh. seb baek pepagi orang masih wangi lg.... kalo pepetang kena sesak camtuh..aku rasa aku kuar dari putra tuh je konpom aku muntah... sian aku yg beridong sensitip ini..tujuan aku gi One Utama nie... cam biasa la kan..bawak anak² ke U-Bowl.. memboling je..dari kol 10 pagi sampai la kol 1tghari.. fuh.. sian anak² aku.. sampai lembek tangan dierorang.. aku gelak je tgk gelagat dierorang yg begitu semangat nak memperbaiki cara balingan dan berharap pins tuh sumer jatuh dapat strike..paling busuk dapat spare la...aku nie kejap²nye ilang..melayan perasaan ..carik port utk 'membunuh diri'
Mgu lepas aku bole tahan bz , pulun mark kertas peksa... arghh..aku kena abeskan sbb aku tau aku kena kuar kawasan... taknak aku bawak keje aku tuh ke tmpt yg besh cam One Utama nie.. tak syiok tol dok seret kertas peksa nie cam orang laen...time bersuka ria..bebetolnye aku bersuka ria walaupun takat duduk menganga...jalan² cuci mata..and.. tghari semalam.. aku bertembung ngan mamat laser dalam tv... Adlin Aman Ramli kat pintu blakang U-Bowl.. yg perasan memula mamat tuh adalah anak² aku.. miakaka..bole tahan gak anak² aku nie.. rajin tgk tv...
Tghari td masa dalam tren putra..aku mendengar luahan hati salah sorang anak aku nie.. luper laks nak bgtau..bukan anak² kandung yg kuar dari perot aku.. tp anak² orang laen yg aku pangey anak² murid..dier menceritakan tentang kakak kesayangannye..anak murid aku nie baru berumur 11tahun..tp dier begitu risau ngan perangai kakaknye yg berumur 17tahun.. dier citer abes aper yg akak dier nie dah buat yg melukakan hati kecilnye... dier ingin menasihati akaknye..tp dier sedar...saper la dier... dier hanya sorang adik yg masih mentah..tp dier sedar aper yg akak dier buat tuh sumer salah dan tak elok... kesian juge aku lihat dier biler dier kata dier tak sanggup nak melihat ibunye kecewa kalo ibunya tau aper yg akaknye dah buat.. sob sob sob... dier tanya pendapat aku... aku jawab aper yg patut... at last..dier angguk palernye yg serabut...dah lar rambut serabut..lg bertambah serabut aku tgk dier..

Takat tuh je ar aku bole nak citer.. byk citer sebenarnye..tp aku takbole nak citer.. kiranye personal la woiii.. miakakakakaka...

Nie ader satu lagu... aku kasik kat sumer orang... sian aku nie la ... asyik mimpi²..mimpi ngeri..tido tak lena.. mandi basah la..pasal aku sker mandi air panas.. makan tak kenyang? kenyang gak kekadang... cumer ader masa aku ilang selera cam tadi.. aku takat makan kueh je yg aku beli dari pasar malam pandan jaya..tuh aku baru makan seketol..ader lg 3 ketol aku nak pulun nie jap lg sambil menonton.. oye oye oye....


Enjoy...
When I need you
I just close my eyes and I’m with you
And all that I so want to give you
It’s only a heart beat away
/me pusing... gegoyang montot sambil jejelir lidah.. blwekk blwekk blwekk