- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Kejohanan Olahraga MSSM Ke-51

Tuesday, May 12, 2009

Kejohanan Olahraga MSSM Ke-51

Kami - Yg Menjalankan Tugas
Pengarah Pelajaran Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur bersama Guru-Guru Besar & Pengetua-Pengetua Sekolah Yg Terlibat Sbg AJK Kejohanan Olahraga MSSM Kali Ke-51
serta AJK dari Unit Sukan

nie gambo just maen petik je.. pasal bukan sepatutnye aku yg ambek..
ada sorang mamat itu yg ambek..so aku sajer menyemak sebelah dier!

Mgu depan aku akan berada di Stadium Nasional Bukit Jalil selama 6 hari dari jam 7pagi - 6petang. Konpom aku akan RENTUNG! Aku pun lom pasti sgt ttg tugas aku sebenarnye, diletaknye dlm surat- sbg URUSETIA. Aku nie nak uruskan aper? Hahaha..yg pasti aku diwajibkan membawa NICKY sepanjang 6 aritu. Kena ambek gambo CANDID para AJK ketika sedang menjalankan tugas ngan NICKY CABUK itu. Esok aku kena mengadap big boss - Pengarah Pelajaran, meeting la. Aritu masa meeting, aku bole tertido kat sofa(pasal aku hanya tukang petik gambo..bole duduk sesker ati di mana sajer), fail betol la aku nie, dah aku penat sgt pepusing jalan kaki carik pintu utama stadium (smoga aku tak tetido lg sok petang). Tahun nie, Kuala Lumpur menjadi tuan rumah untuk KEJOHANAN OLAHRAGA MAJLIS SEKOLAH-SKOLAH MALAYSIA KALI KE-51. Tak semena-mena plak aku terlibat kali nie. Fuh.. jadual aku sungguh pack tahun nie. Syukur, rezeki & tugas semakin tahun semakin berat. Berharap aku mampu memikul tugas yg diamanahkan. Tgu gambo² candid yg akan aku kongsikan pada mgu depan. Nak ambek gambo² para athletes yg mewakili negeri memasing la.. paling tua pun bawah 18tahun (aisehman)... miakakakaka.

*sgt bz sejak dua menjak nie... krem badan... krem utak..tp aku tetap rasa sgt sonok.. aku sker ngan aper yg aku buat....
* rasa cam nak usha kontigen dari Sabah & Sarawak la.. kot² ada cikgu encemmm (arr. .. statement!!! sambil jalan sambil menon ayaq mineral di tgh padang)
*braper SPF sunblock aku nak pakai nie???

Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: