Monday, November 19, 2007

Updating

IM NOT IN THE MOOD TO UPDATE MY BLOG.

WILL BE VERY BZ WITH ONLINE GAMES

ITS SCHOOL HOLIDAYS MA!!!!!!!!!

HIP HIP HORRAY! HIP HIP HORRAY!

8 comments:

kuchalana said...

ceh... kecohhhhh...

Helmy Samad said...

pemalassssssssssssss.....

ukane said...

sokong kenyataan2 diatas. hehe

Heartless Devilish said...

kuchalana : kena lar kecoh..persal aku cuti...tgh besh

helmy samad : bukan malas la..rajin nie...maen game..sesambil apdet gak la sket sket

ukane : ko nie sememangnye sker menyokong aper sajer kan? miakakaka.. jgn jeles..aku cuti!

singasarkes said...

aku klu cuti aku gi makang angin kat paris ke...bangee jumping kat australia ke...main ski kat switzerland ke...mountain climbing kat banjaran himalaya ke...tak pon paling busuk gi nebas kebun aaa...

klu maen game aku buat masa kerja ja aaa...

har har har :p

Heartless Devilish said...

singasarkes: ko kayen takper la..
aku nie kayap dah... takder wit nak gi bercuti-cuti cam aper ko cakap..
cukup la takat aku balek bercuti kat mak aku..tuh pun aku syukur...nanti aku kena beli hadiah² lg utk christmas...bankrap aku tau...

time keje is keje la..maner aku bole maen game!

ko mmg dengki kan!!!

singasarkes said...

wehhh sekurangnya ko prektis la dari sekarang jadi santa claus...

jingle bell jingle bell...:D

Mr Sadman said...

hahaha...suke dengan kenyataan di atas time reen gaduh ngn singasarkes...umpama bergaduh bak singa ngn anak kucing je...hahaha